sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Linksys var 3 yıldır, çıldırma boyutuna getirdi beni. Evde 4 smartphone, 2 ipad, 2 laptop var, bunlardan 2-3 tanesi daha bağlı olduğunda arada sırada modem kafayı yiyor ve ip conflict'ten dolayı kendine restart atıyor. Normalde günde 1-2 kereden fazla olmuyor o yüzden "Aman canım salla" diyorduk. Ama son 1 saat içinde tam 6 kere oldu ve dellendim, gidip bir modem alıcam. Bu kararımı değiştirmeden önce "bu çok sağlamdır, kopmaz, taş gibidir" dediğiniz wireless modem var mıdır (ethernet çıkışı da olmalı ama. gerçi olmayan var mı bilmiyorum da söyleyeyim dedim yine de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 modem daha napsin, o kadar alet baglanilir mi hayvana yuk. linksys iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 airties yönetir. başka bir alternatifi yok bu modem işinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ZyXEL P-660HN-F1Z yeterli, fiyatı uygun. ama merak ettin linksys in hangi modelinde bu sorunu yaşadın, ve o aletlerin hepsine ip rezerve etsen sorun devam edecek mi acaba? bunu denedin mi? rezerve yoksa zyxelin bu modelindeip rezervasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: ZyXEL P-660HN-F1Z ben bunu aldım. tf2 serverlarını getirtemiyorum yani oyunu oynayamıyorum anlıcanız. başka da problemim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 valve sunucularında bi sıkıntı yaşamadım ben de hiç, muhtemelen bölge ayarı farklı olabilir sende, sunucuların filtrelerine bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: ZyXEL P-660HN-F1Z Bizde de bu var(ya da ismi cok benzeyen baska bir model). 1 senedir sorunsuz kullaniyoruz. Ev kucuk oldugu icin uzak mesafeden ne kadar iyi ceker bilemiorm ama 3-4 metre(olsa gerek) mesafede gayet saglam calisiyor. 3 laptop + telefon ayni anda baglanmistik sanirim. Herhangi bir sorun olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben otelde kullanıyorum aynı anda 20 alet bağlandığı oluyor da, sıkıntı yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar