Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk gelin kanamadan öldü

escape

Öne çıkan mesajlar

bi de artık anlamadığım şekilde neden hala bu tür başlıklar açıp içine nefret kusuyosunuz ki?

yok zina yapanı taşlayarak öldürdüler, yok köpeğe tecavüz, yok zorla evlendirildi.

yani teorik olarak sizin gibi düşünen bir topluluk içinde zaten herkes şu haberi okuduğunda küfür edecektir. mutsuz olacaktır. bütün gün lanet okuyacaktır.. da..

bu tür haberi mardinde hakkaride panolara asıp radyo kanallarında 24 saat yayın yapmadığınız sürece zaten kamunun geneline bir etkisi yok. aslında onun da dolaylı olarak bir etkisi olmayacak ama elimizde "eğitim şart" tan başka sığınacak argümanımız yok. olmayacak da.
Sosyal ağlarda paylaş

abso tabiki senin cocuklarına vericeğin bilgi önemli.insanlar genelde böyle şeyleri kız cocuklarından saklıyorlar.sanki kız büyümeyecekmiş gibi.saçma sapan hatalarla ögreneceğine bazı şeyleri aileden ögrenmesi ve ilerde daha bilinçli davranması olması gereken.

yinede bir yerden sonra kontrol aileden cıkacak öyle yada böyle.sonuçta bizler aileden daha çok okul arkadaşlarımızı ögretmenlerimizi gördük uzun yıllar

ve cocuklara gps takıp takip edilemeyeceği için en azından insanın cocuguna verdiği bilgilerdne dolayı içi daha rahat edebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Burdaki süper açık fikirli arkadaşları bilemem ama ben kızlarımı şimdiden fikir olarak herşeyin doğru yaşı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Erkeklerin çükünün beyninde olduğunu ve belli yaşa kadar karşı cinsi sadece cinsel obje olarak gördüklerini yaşlarına uygun şekilde anlatıyoruz. Elbette ilişkileri olacaktır lisede ama bunu seviyeli ve kontrollü yaşamalarını öğretmeye çalışıyoruz. Yani inanıyorum burda süper açık fikirli arkadaşlar ileride kızlarını en sıkı yetiştirenler olacaklar çünkü kendileri gibi düşünen gençlerin neler yapabileceklerini en iyi bilenler onlar. Yani 13-14 yaşında kızının okulda adının çıkması veya yanında 35 yaşında adamlarla gezmesini hangi baba ister bilemiyorum.

(tu)

ya öf anlamayan adamlar olacak şimdi bunu, saçma sapan rant yapıcaklar.
tu yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi korumuş evet tövbe tövbe

bu arada abso reyiz her zamanki gibi (tu)

benim de kızdığım şey o zaten şu forumda. yeri geldi mi herkes açık fikirli, ooh hayat geniş onlar hariç herkes geri kafalı. ama hakkaten abso nun dediği gibi 15 yaşındaki kızınız 35 yaşındaki adamın cinsel ihtiyaçlarını giderdiği biri olunca bu kadar açık fikirli olabilecek misiniz.

şunu savunanların zaten yakınlarında bir kız kardeş, ne bileyim yakın kuzen (kız tabi), en kötü kız arkadaşı fln hiç olmadı sanırım. kıskançlık duygusunu geçtim çok acayip bişey.

ben kız kardeşim olarak söylüyorum, yakarım yani. elimde olsa hiç evlendirmem tabi hehe. yani illaki sevgilisi olacak bişeyi olacak da ölçülü tabi. ama sizinkiler için farketmiyor tabi genişsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Onu bende çok eleştirdim eskiden ama adamların cevabı şu; 9 değil, 12 yaşında gerdeğe girmişler ve Arabistan gibi sıcak ülkelerde kızlar erken ergen oluyormuş, artı o çağlarda heryerde bu yaşlar doğal sayılırmış.

ahahahaha böyle salak savunma da görmedim
adamın peygamber olma amacı siz yanlış yapıyosunuz aga doğrusu budur demek değil mi güya?
çabuk olgunlaşıyomuş da nası midesiz bir savunmadır ya.
12 yaş lan ayı mısınız
Sosyal ağlarda paylaş

istediğin kadar geniş ol ya da baskıcı ol

benim savundugum şey bu birşeyi degiştirmez

hormonu kontrol edemezsin.anca zincirlersiniz kızınızı kardeşinizi belki öyle

en mantıklı yol absonun yaptıgı gibi ki çogunluk öyle yapmıyor.

sadece dogru yerde dogru kişiyle cinselliği yaşaması için bilinçlendiriceksin.yani bu genişlik godoşluk falan değil.yokmuş gibi davranmamak sadece

zorla evlendirmek ztn kötü birşey.13-14 olması mesele değil.18-20 de olsa farketmez.

hemen uç örneklerle geliosunuz.15 yaşındaki kız vs 35 yaş erkeği

ben bundan bahsetmiyorum.kendi yaşıtı beraber büyüdüğü ortamdaki insanlardan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

çok iyi korumuş evet tövbe tövbe

bu arada abso reyiz her zamanki gibi (tu)

benim de kızdığım şey o zaten şu forumda. yeri geldi mi herkes açık fikirli, ooh hayat geniş onlar hariç herkes geri kafalı. ama hakkaten abso nun dediği gibi 15 yaşındaki kızınız 35 yaşındaki adamın cinsel ihtiyaçlarını giderdiği biri olunca bu kadar açık fikirli olabilecek misiniz.

şunu savunanların zaten yakınlarında bir kız kardeş, ne bileyim yakın kuzen (kız tabi), en kötü kız arkadaşı fln hiç olmadı sanırım. kıskançlık duygusunu geçtim çok acayip bişey.

ben kız kardeşim olarak söylüyorum, yakarım yani. elimde olsa hiç evlendirmem tabi hehe. yani illaki sevgilisi olacak bişeyi olacak da ölçülü tabi. ama sizinkiler için farketmiyor tabi genişsiniz.

...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...