wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yarın 6 aylık yeşil pasaport çıkarıcam. 6 aydan fazlasını vermediler 25e basıcam 3 ay sonra diye.. Şimdi sorun pasaport sanıyorum 22.06 diye çıkıcak ben 22.07- 1 ağustos arası belçikaya gidiş dönüş bilet alıyorum. ben gidicekken 5 ayı kalacak pasaportun. Pasaport süresinin minimum 6 ayı olması lazım diye bir şey duydum ben, kendim hiç çıkmadım daha önce yurt dışına o yüzden tam bilemiyorum. Hava alanında sıkıntı yaşar mıyım pasaportunun 5 ayı kalmış çıkamazsın sen derler mi acaba bilen birileri var mı? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 emin olmamakla birlikte dönüş tarihinden en az 3 ay sonra bitmesi lazım pasaportun. ülkeden ülkeye değişiyo olabilir. En iyisi konsolosluğu arayıp sorman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Abi şimdi 6 ay geçerlilik şöyle saçma geldi bana bugün pasaportu alıp yarın vizemi almış olarak uçağa mı atlayım geçerli olsun diye? Öyle olsaydı 6 aylık uzatma diye bir şey çok saçma olurdu.. Diye düşündüm ama bilemedim işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 konsolosluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hapse atmak icin bahane.. oltaya gelme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bunu hep pasaport sûresi diye okuyup gülüyorum. artık yazayım dedim. hayırlı yolculuk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Yeterince büyük bi bavul kap gel sende len ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ülkesine göre değişir. Gideceğin ülkenin konsolosluğundan öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Emniyetten sordum, istediğin gibi gidersin bir şey olmaz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ama donebilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Dönemezsem yanına gelirim Şükrü, misafir kabul eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 birşey olmaz. belçika yeşile vize istemiyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sanmiyorum vizen olduktan sonra sadece bir uyari yapip gecerler gibime geldi. ne kadar kalacagini sorarlar falan. dönüs biletini gösterirsin bi sorun olmaz herhalde. ama ben de emin degilim tabi. öteki yandan nazinin tekine de denk gelebilirsin, pislik yapasi tutar vuu. en iyisi konsolosluga sor sen hakocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar