vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tabi sonra kendini daha ezik bi duruma düsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 içinde kalsa daha mı cool olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben de bir şeyler sölyemek istedim ama olmadı şey diyeyim SANA KIZ MI YOK!! o değil de hani "zor bir dönemden geçiyor" diyerek kenara çekiliyor ya insan, böyle sevdiğine toz konduramıyor onu rahat bırakıyor sabet ediyor.. işte o anda anlayın ki boşa kürek çekiyorsunuz aslında öyle bir şey yok, öyle master? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çek master çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Pasta said: rasmon usta olmak için kasmışsın ama olmamış bi dahakine. butthurt? Çok uzatma aslan parçası. İki ti'ye aldık, ergen gibi gerilmişsin hemen. Her postta dikkat çekme çabası. Hayde, git güvercinlere yem ol, eppek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kızı döv erkegi öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi kere bende dönerse pipimde sallarım demiştim sonra öyle bi geldiki noldugunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 OOOO BATHÖRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 pasta sert girerse çekirdek alıcam yoksa kasmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Red said: bi kere bende dönerse pipimde sallarım demiştim sonra öyle bi geldiki noldugunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 boku cikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Rotweiler said: Pasta said: rasmon usta olmak için kasmışsın ama olmamış bi dahakine. butthurt? Çok uzatma aslan parçası. İki ti'ye aldık, ergen gibi gerilmişsin hemen. Her postta dikkat çekme çabası. Hayde, git güvercinlere yem ol, eppek. hemen ağlama ya. atar yapıcam diye soytarılık yapanlarla dalga geçiyoruz işte patronun oğluna balona yaptığımız gibi ilk defa mı gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Red said: pasta sert girerse çekirdek alıcam yoksa kasmayalım Ben de gireyim diyorum o adama da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 satranç gibi ilişkiler bi fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 u, sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 herkes girişimci anasını satayım heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Geçmiş olsun, her genç merici tadacaktır. Sen en tehlikeli merice, "sınıf arkadaşı" mericine denk gelmişsin hem de, kısmet artık. Koy poposuna rahvan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yakın arkadaş/kanka sıfatı taşıyan meriç daha tehlikeli olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hayir bros b4 hoez oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bella said: yakın arkadaş/kanka sıfatı taşıyan meriç daha tehlikeli olmuyor mu?onla bi şekilde ayrı tutabilirsin de, okula mı gitmicek kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 orası öyle de bazı insanların arkadaş kavramları çok güçlü. benim en yakın arkadaşlarımdan biri erkek, erkek arkadaşım görüştürmek istemese erkek arkadaşımdan falan ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 karsi cinsten en yakin arkadas olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 olundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gay olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 icini bilsen sen o arkadasin, bi daha gorusmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar