Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fede mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ohohoho, HUK! Edit: Of yanlış topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yasennesalakbiadamsnya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 iyi gene çabuk kurtarmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 türk kızı: Senden iyisini bulana kadar, en iyisi sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bu kadar uzun sürmemeli ama beni bulmaları da =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ufak tefeksin ya zor oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ohoo daha seni bulmadılarsa bana hiç sıra gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 değilim matematiksel olarka da ıspatlayabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gerçi dışarı çıkıp fiziksel olarak ıspatlamadıkça bi anlamı olmuyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Pasta said: Bu kadar uzun sürmemeli ama beni bulmaları da =/geç bulunan güç bulunandır hadi iyisin yine kalburüstünü toplayacaksın zamanı gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gosh said: öngörülenlerin hepsi çıkmış, kızı kütürdetmişler. akşam simidi gibin, çıtııır çıtııır. PS: O ahmet gibi meriçleri topluca benzinle yakacam, vallahi bunu yapacam. Allahtan benim yapım meriçlere müsait değil de, erkek sinek bile yaklaşamıyor. Buna istinaden, kişiliğinden dolayı suçun bir kısmı sende. Ya sevdimi ahtapot gibi sarıp sarmalayıp çekim alanında tutacaksın, ya da böyle rahat davrandığın için meriçlere veya kıza kzımayacaksın. Gerçi kız da az oynak değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Pasta said: Erkekler salak değil ki insanlar salak genel olarak düzgün bi iq ve düz mantıktan yoksunsunuz çoğunuz. Hacım 4 sayfadır çok kastın banada master desinler diye ama cıx olmadı yani kotayı xunn doldurdu. Başka topiğe kısmet artık, kasma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tavsiye vermedim ki neye master dicekler saçmalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 postumu da doğruladığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yeni limanlara yelken aç, kıza karşı da normal de olduğundan daha mutlu görün, içi içini yesin falan, tam ızdırap ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çocuk oyunu değil bu işler. böyle durumlarda sırf sevişecek daha iyi birisi olmadığı için mutsuz olduğunuz gerçeğiyle yaşamayı öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi master daha mı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yok Rasmon sadece azgın genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 rasmon usta olmak için kasmışsın ama olmamış bi dahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yoo masterlık değil. mutsuzsan gider ağlarsın. onu arama, içi içini yesin, ilgisiz kal dönecektir tavsiyeleri saçma. ben en son bi kıza, "çok pişman olacaksın ama döndüğünde ben olmıycaam taaam mı *frrkk*" dedim ve 5 senedir haber almadım kızdan hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Onu diyerek yaparsan kartları gösterdikten sonra blöf yapmış oluyorsun dahi çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 önceki sayfayı refere etti m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sorun orda zaten, kartları gösterdikten sonra blöfe gerek yok. erkek adam big blind dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 git adam gibi bağır çağır kıza, dövebiliyosan meriçi patakla en güzel böyle boşalırsın, 31le olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar