xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sende ilişkilerde bir kendini hor görme durumu var, buna baglıyorum ben. Kadınlara çekici gelen birşey değil. Glorious olmak başka bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kendimi hor görmüyorum ki muhteşem bi adamım bence. Kendimle taşak geçmeyi seviyorum sadece sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu nasıl bir ilişkidir anlayamadım ben ya. manyak mısınız kardeşim siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 prim cabasıyla sacmalamayın lan surda ilişki işte bilirim dersin tavsiye verirsin ama takan olmaz kendi bildiğini yapsın zaten ögrenir bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ulan bi okiyim dedim de adam kitap yazmış ya. ayrıl gitsin sana kız mı yok dönerse çak tekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Int ve Wis arasındaki farkı anlatmama gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 int olunmaz doğulur wis doğulmaz olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Fistana dedim ben, bilirkişi lafı anlatır, söz konusu eleman zekasını kullanıp tecrübenin getirdiği yıpranmayı yaşamadan ögrenmesi iyidir. Bilgelik zaten tecrübeyle gelen birşey, penalty'si var ama bünyeye, koyuyor yani. Demem o ki fistan kendi milleti prim çabasıyla suclarken forumdaki her postu o tad, boş konusuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 xunn said: Fistana dedim ben, bilirkişi lafı anlatır, söz konusu eleman zekasını kullanıp tecrübenin getirdiği yıpranmayı yaşamadan ögrenmesi iyidir. Bilgelik zaten tecrübeyle gelen birşey, penalty'si var ama bünyeye, koyuyor yani. Demem o ki fistan kendi milleti prim çabasıyla suclarken forumdaki her postu o tad, boş konusuyor yani.hehe sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yine beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://28.media.tumblr.com/tumblr_lgjpzb6sIW1qb6t6wo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu erkeklerin de salağı tam salak, acımasızı da tam acımasız ya. ortanız yok adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cihant said: büyük ihtimalle olmaz ama olur da dönerse anasından emdiği sütü burnundan getiririm zaten abi,hala?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 xunn said: yine beklerim. Güldürme lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 /Pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 neymiş mevzu özet geçin çok işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Çok liselivari bi ilişkiniz var kardeşim bu nedenle ona liseli hareketiyle yani başka bi kızla görünerek cevap vermen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 pati de ne seviyo lan böyle topikleri hemen deneyimlerimi aktarayım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 paticik böyle 3 yılda uzman 5 yılda bilgeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 nomsaR said: neymiş mevzu özet geçin çok işim var fistanla xunn dovusuyolar. bi de mericli falan bi hikaye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bella said: bu erkeklerin de salağı tam salak, acımasızı da tam acımasız ya. ortanız yok adeta. iki kutup değil ki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Erkekler salak değil ki insanlar salak genel olarak düzgün bi iq ve düz mantıktan yoksunsunuz çoğunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Marty said: nomsaR said: neymiş mevzu özet geçin çok işim var fistanla xunn dovusuyolar. bi de mericli falan bi hikaye var. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar