Moss Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aslinda orda "no rape scimitars" demesi gerekirdi bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KT0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hehe çamur filan atan yok. Demek istedigim, yillardir dual account kullanan, MS den inip titana binen adamin, 60-70 jump boyunca lag a girmeyip, 25bil lik gemiyle scramble olurken lag'a girmesine sasirdim. "Adamlar iyiydi, yakaladilar beni" de diyebilirdi mesela, o da bi ihtimal degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KT0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu arada drake'e binmio demissin de, drake bu oyunun en kral gemilerinden bitanesi :) isin iyi tarafida 25bil e 1000 tane drake alabiliosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 KT0Z said: "Adamlar iyiydi, yakaladilar beni" de diyebilirdi mesela, o da bi ihtimal degilmi? Adam yoruma acik acik "fw beacon olayini unuttugumdan rep gelmedi" diyerek hatasini kabul etmis daha naapsin :) sonucta kendi hatasindan patladi, unutmasaymis o sartlar altinda dalmazdi ve de patlamazdi. Yukarda yazdiginida yazardi dogru olsaydi. Ama olmayan bir seyide neden yazsin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Haters gonna hate !!!! Ktoz wellcome the paticik hell sdhfkjsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KT0Z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 megetege said: KT0Z said: sonucta kendi hatasindan patladi, unutmasaymis o sartlar altinda dalmazdi ve de patlamazdi. abi bende farkli bisi soylemiyorum zaten :) Yukarida codemaster lag di suydu buydu die anlatmis ya, onun için soyledim adamlarda kotu olmasa gerek ki affetmemisler hatayi die. Moss said: Haters gonna hate !!!! Ktoz wellcome the paticik hell sdhfkjsdh pek bi sevdim abi paticik hell'i : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 :p <3 dreak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 :p <3 dreak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar