screamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Sadece Bw Lost Temple dan ibaret değil wgtour da görüleceği gibi hava haritaları var ve çok fazla turret olunca bazen guardian da şart oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: huun, 18 Eylül 2004 22:28 tarihinde demiş ki: yoksa cliffe 3-5 tane koyup peon avlamak icin iyi ama gene masraf hanesi agir basiyor . Gozumden kactı sanma bu arada. Ne is Sc yı bırakıp WCmı oynuyoruz? =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 asla peon standart bisedir wc2 den beri . 3 cok az oynadim sux erheh . guardian basmayin demedim screamer . ada haritasinda turret almak icin herhalde basacaksin. onu tartisacak degiliz zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Valla ben guardiansız terran yenemiyorum yenen nasıl yenıyo veya yenilen terran nasıl yeniliyo anlamıs degılım[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Lurker + vessel cok gaz ya ben mass turretla hallederim olayı diyen terran :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Luker+vessel? Nasıl terran bu aklını keybetmemıs ınfested terranmı?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 guardianin asıl patlaklıgı yavaşlığında. zergün tüm mobilitesi eriyor. terrana karşı tek üstünlüğünü bu şekilde harcamak pek akıl karı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kardesim guardian ı kullanma taktiği şudur:Muttaları ucurursun adamın base'in yanına goremicee bi yere orada evrim gecirirsin bu lavuklara.Ve turret falan dinlemezler..ama kontrolu de cok onemli bu hayvanlarınbasını alıp gitmicek,hepsi bi arada durmucak fln fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lurker + guardian, bina yıkmakta süper birimler. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar