Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg guide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece Bw Lost Temple dan ibaret değil wgtour da görüleceği gibi hava haritaları var ve çok fazla turret olunca bazen guardian da şart oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
huun, 18 Eylül 2004 22:28 tarihinde demiş ki: yoksa cliffe 3-5 tane koyup peon avlamak icin iyi ama gene masraf hanesi agir basiyor .

Gozumden kactı sanma bu arada.

Ne is Sc yı bırakıp WCmı oynuyoruz? =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
asla peon standart bisedir wc2 den beri . 3 cok az oynadim sux erheh .

guardian basmayin demedim screamer . ada haritasinda turret almak icin herhalde basacaksin. onu tartisacak degiliz zaten .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Valla ben guardiansız terran yenemiyorum yenen nasıl yenıyo veya yenilen terran nasıl yeniliyo anlamıs degılım[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Lurker + vessel cok gaz ya ben mass turretla hallederim olayı diyen terran :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
kardesim guardian ı kullanma taktiği şudur:Muttaları ucurursun adamın base'in yanına goremicee bi yere orada evrim gecirirsin bu lavuklara.Ve turret falan dinlemezler..ama kontrolu de cok onemli bu hayvanlarınbasını alıp gitmicek,hepsi bi arada durmucak fln fln...
  • Yeni Oluştur...