Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nero da mp3 -> audio cd convert yapamıyorum

kiddo

Öne çıkan mesajlar

ilginç
ben bilmiyodum bunu
ne gibi formatlar mesela bunlar?

yani sonuçta nero mp3leri müzik cdlerindeki parçalarla aynı formata getirip atıyor, cd'yi açtığında da (mesela windowsta) orjinal bir müzik cdsini açtığında önüne gelen şeyler geliyor , bunun dışında yine müzik cdleriyle aynı şekilde okunan ama farklı formatta cdler mi var?

neroda başka bir seçenek olduğunu bilmiyorum belki vardır da hiç dikkat etmemişim demek ki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

cd-writer'ın markası modeli falan ne? eskiden bende kaçak bi lg vardı. yazdıklarını sadece kendi ve bazı cd-rom'lar okuyodu.

komik bir olaydı. kendi yazdığı cd'yi bir üstte takılı olan orjinal LG cd-rom okumuyodu, ama kawai marka kazma discman'im okuyodu. sonra philips müzik setim okuyodu ama sırf hışırtı çıkıyordu.

ne neroyla ne de yazdığım programla ilgisi yokmuş ama. değiştirdim düzeldi. umarım aynı sorun yoktur sende de.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

evet o olayın aynısı bana da oluyordu
bendeki durum şöyleydi yalnız :p

cd-writer kendi yazdığını okumuyodu ama onun dışındaki bütün cdromlarım okuyodu :)
benimki daha psikopat bir durumdu yani

bu arada 52 hızlı yazabilen yazıcılarda eğer zaman probleminiz yoksa 24 ve altındaki hızlarda yazmayı deneyin bu tip sorunlarda, 52 ile yazılanı okumayan ama aynı yazıcı ile 24 hızında yazıldığında okuyan araç cd playerları var :)

bunun sebebini de bilmiyorum ama başıma geldiği için bizzat tecrübe ettim, bir de cd'leri mutlaka sonlandırın, yani kalan alan kullanabilir halde kalmayacak, nero ile falan kontrol ettiğinizde sıfır mb boş yer gözükmesi lazım

sonlandırılmamış cdleri okumayan playerlar var çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...