kiddo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Nero express de mp3leri audio cd yapıyorum ama sadece pcde audio cd olarak okuyo. Ev ve arabadaki cd playerlar okumuyo. Neden sebep acaba? Kopya olduğundan desem başka kopya cdleri okuyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 uzantısındandır muhtemelen.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 uzantısı? audio cd'deki dosyaların uzantısı olmuyor ki bildiğimiz müzik cdsi formatında oluyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 uzantıdan kastım formattı. uzantısı olmayabilir ama kesin formatı vardır. :D Ek: müzik cdsi dediğin tek bir format olmuyor. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 14 Eylül 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ilginç ben bilmiyodum bunu ne gibi formatlar mesela bunlar? yani sonuçta nero mp3leri müzik cdlerindeki parçalarla aynı formata getirip atıyor, cd'yi açtığında da (mesela windowsta) orjinal bir müzik cdsini açtığında önüne gelen şeyler geliyor , bunun dışında yine müzik cdleriyle aynı şekilde okunan ama farklı formatta cdler mi var? neroda başka bir seçenek olduğunu bilmiyorum belki vardır da hiç dikkat etmemişim demek ki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 format dediğin şu SACD falansa onları da normal playerlar çalıyo diye biliyorum, zaten mp3'ten de SACD olmaz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bi an kendimden şüphe duydum. ben mi yanlış biliyorum? formatlarını bilmiyorum ama bir arkadaş bahsetmişti. yoksa benim öyle çok müzik kopyalamak gibi konulara ilgim yok :)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 cd-writer'ın markası modeli falan ne? eskiden bende kaçak bi lg vardı. yazdıklarını sadece kendi ve bazı cd-rom'lar okuyodu. komik bir olaydı. kendi yazdığı cd'yi bir üstte takılı olan orjinal LG cd-rom okumuyodu, ama kawai marka kazma discman'im okuyodu. sonra philips müzik setim okuyodu ama sırf hışırtı çıkıyordu. ne neroyla ne de yazdığım programla ilgisi yokmuş ama. değiştirdim düzeldi. umarım aynı sorun yoktur sende de.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet o olayın aynısı bana da oluyordu bendeki durum şöyleydi yalnız :p cd-writer kendi yazdığını okumuyodu ama onun dışındaki bütün cdromlarım okuyodu :) benimki daha psikopat bir durumdu yani bu arada 52 hızlı yazabilen yazıcılarda eğer zaman probleminiz yoksa 24 ve altındaki hızlarda yazmayı deneyin bu tip sorunlarda, 52 ile yazılanı okumayan ama aynı yazıcı ile 24 hızında yazıldığında okuyan araç cd playerları var :) bunun sebebini de bilmiyorum ama başıma geldiği için bizzat tecrübe ettim, bir de cd'leri mutlaka sonlandırın, yani kalan alan kullanabilir halde kalmayacak, nero ile falan kontrol ettiğinizde sıfır mb boş yer gözükmesi lazım sonlandırılmamış cdleri okumayan playerlar var çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 audio cd ler zaten kesin sonlanıyor bence sendeki problem cd lerden mesela bendekiler dms nin yeşillerini okumuyor princo ile dene istersen yok zaten princo ile yapıyorsan audio için özel cd ler var onlara bak[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 up! hala tam bi cevap bulabilmiş değilim. Audio için özel cd dediklerin ne oluyo yani cd audio sembolümü olcak üstünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yazar üzerlerinde for audio recording falan gibi şeyler hatta sorarsan gösterirler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar