SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Skype sanırım jailbreak yaptığım için sorun çıkartıyor, sitesinde ios 4.x yazan applicationı indiriyorum sadece 3.x'in unmodified versiyonlarında çalışır falan diyor. Bu tarz bi program var mı internet üzerinden bilgisayar ile konuşabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 nimbuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 nimbuzz ile bilgisayarı arayınca windows live hesabıyla olmuyor, skype da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 JB yapma öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 SpiderS_DangeR said: nimbuzz ile bilgisayarı arayınca windows live hesabıyla olmuyor, skype da yok şey vardı skype da gömülüydü sanki nimbuz içine. ben de aradım bi ara da bulamadıydım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kapatıp açınca oldu sanırım tamam, gtalk hesabıyla yapınca da oldu. jailbreak düzeltmeye çalıştım 4.3.3 update et dedim ama hata veriyor, onunla da uğraşıcak zamanım kalmadı şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 viber baya iyi ama sadece iphone'larda var sanırımj :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 di de viber dedi fakat o iPhonedan iPhonea imiş whatsapp tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 viber abi net. android'e betası var. zorlayın girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bana telefondan bilgisayara lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar