fizban Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 e.g. ile hill'i yazmamış yetersiz cava başkan =) adamlar beni harrasladı ehueh, haftaya varlar onlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 erken gelmeyi düşünen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 biz erken geliriz herhalde, wish-fde ve ben erken dediğim de maçtan 1 saat evvel fln=p bu arada hill ve emir güney geliyorlar eksiklerin yerine, zaten gelcekelrmiş ama yanlış anlaşılmadan dolayı yetoluk oldu ehue öncü baba, sana da kale yolları göründü serhatın hasta olması sebebi ile=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 cavanagh hotdog wish noyan fde hill sixoms tolga tora konn emir güney bitchof_bat(kale) khelben holy pha kaspar(kale) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ok 1 saat önce orada görüşürüz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hocam nerde görevlendirirse oynarım. bi yandan iyi oldu çok koşup edebilecek durumda değilim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ilhan erken gelememe durumum var, anca yetişebilirim maça haberin olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Geldim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Pati tarihinin en keyifli maçıydı bence. Ben bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. İlk yarım saat 0-0 devam etti, sonra 1-0 öne geçtik, ardından 1-1 oldu ve mücadele devam etti yine bir süre bu şekilde. Bu sırada bir sürü kaçan pozisyonlar oldu iki takımda da. Savunmalar da hücumlar da çok başarılıydı. Bir anda 2 tane talihsiz gol yedik 3-1 geriye düştük. Sonra bir GUTS yaptık 4-3 öne geçtik aniden :) Sahadaki herkes çok iyiydi, takımlar da baya denkti. Emeğinize sağlık beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 açıklama yapmak farz oldu yediğiniz goller talihsiz goller değildi, aksine 1 tanesi organize bir atak sonucu diğeri de fırsatçılığını konuşturan bir oyuncunun yoktan var ettiği bir goldü siz öne geçtikten sonra da yere yatıp 5 dk kalkmayan oyuncunuz yüzünden gol atamadık yenildik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 epic comeback yaşadık. çok zevkli maçtı yalnız ben hatırlamıyorum bu kadar kıran kırana oynadığımızı bayadır. ben de kaleyi yine özlemişim, emre'nin kafasını nerden nası çıkardım ben de anlamadım mesela ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 beyler size bugün çok önemli bir şey öğrettik o da; "Bir Maç saha dışında nasıl kazanılır." Hikayem taa New York'ta başladı. Öncü'nün oyunda olmamasıylan başlayan bunalımlarım tatilimi zehir etti ve bir çözüm bulmaya karar verdim. Herşey planlanmıştı, tam Jamiroki'nin gelişine denk getirecektim dönüşümü. Öyle de yaptım, Jamiroki'yi biçtim ve Öncü'yü maça sokmayı başardım. Ama planım bu kadar ucuz ve adi değildi. Ne yalan söyleyeyim Serhat'ın yemeğine müsil koyarak hastalanmasını sağladım, ve planım bir saat gibi çalıştı, artık Öncü kaledeydi, kafam rahattı, bizim atacagımızdan az gol yiyecegimiz kesindi. Böyle planlarda bazen aksaklıklar olabildiği için önlemi de daha önceden almıştık. Ne olur, ne olmaz diye Emrah da yerlere yattı, böylece biz de skora yattık... özel teşekkürlerimi müsil işini organize etmeme yardımcı olan yemek sepeti ve kurye arkadaşım Cemil Okay'a iletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 adam organize is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 maçta iki elimi de kaybettim :( ayrıca soldan kullanılan her kornerde arka direği boş bırakan defansıma laflarım var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 benim oynadigim en guzel macti paticikte. herkesin ayagina saglik. su turnuva isini konussak mi detaylica? 2-3 hafta onceden haber versek herkese ayarlanir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ne turnuvası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 24 kişi falan 6şarlıktan 4 takım, yarımşar saatlik maçlar, toplamda 3 saat küçük sahayı kapatcaz diye düşündük :) Maçlar yapılırken saha kenarı muhabbetleri çok zevkli oluyor ya :D Şunu sen tut, buna dikkat etmek gerek vs ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ha kendi aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bence çok başarılı olur ya turnuvaya döndürürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bir seferlik bi deneyelim de, süreklilik zaten zor. Çok zevkli olacağı kanaatindeyim. "Yok ya olmasın" diyecek kişi çıkacağını da zannetmiyorum. İhtiyacımız olan tek şey yeterli katılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yokluğumu hissetmemiş olsanız da geri geldim..maçlara gelebilir miyim bilmiyorum henüz de malum yazlık şu bu ama turnuva olursa kesin varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ilhanın planı cok iyiymis de ben cok alındım ilhan.. demek oncuyu kaleye gecirmek icin beni hasta ettin ha.. bi soraki macta beni ilhanın karsısına koyun tum sutlarını tek elimle muller gibi kurtarıp kendisini bir koseye kıvrılıp aglamaya surukleyecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben ayağını yerden kesicektim de üzülür diye vazgeçtim son anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Zaten uzuntum baslamisti o mudahalede "of of" nidalariyla kurtuldum ucmaktan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar