Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.25

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

biz erken geliriz herhalde, wish-fde ve ben
erken dediğim de maçtan 1 saat evvel fln=p

bu arada hill ve emir güney geliyorlar eksiklerin yerine, zaten gelcekelrmiş ama yanlış anlaşılmadan dolayı yetoluk oldu ehue

öncü baba, sana da kale yolları göründü serhatın hasta olması sebebi ile=p
Sosyal ağlarda paylaş

Pati tarihinin en keyifli maçıydı bence. Ben bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. İlk yarım saat 0-0 devam etti, sonra 1-0 öne geçtik, ardından 1-1 oldu ve mücadele devam etti yine bir süre bu şekilde. Bu sırada bir sürü kaçan pozisyonlar oldu iki takımda da. Savunmalar da hücumlar da çok başarılıydı. Bir anda 2 tane talihsiz gol yedik 3-1 geriye düştük. Sonra bir GUTS yaptık 4-3 öne geçtik aniden :) Sahadaki herkes çok iyiydi, takımlar da baya denkti. Emeğinize sağlık beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

açıklama yapmak farz oldu

yediğiniz goller talihsiz goller değildi, aksine 1 tanesi organize bir atak sonucu diğeri de fırsatçılığını konuşturan bir oyuncunun yoktan var ettiği bir goldü

siz öne geçtikten sonra da yere yatıp 5 dk kalkmayan oyuncunuz yüzünden gol atamadık yenildik

sdf
Sosyal ağlarda paylaş

beyler size bugün çok önemli bir şey öğrettik o da;

"Bir Maç saha dışında nasıl kazanılır."

Hikayem taa New York'ta başladı. Öncü'nün oyunda olmamasıylan başlayan bunalımlarım tatilimi zehir etti ve bir çözüm bulmaya karar verdim. Herşey planlanmıştı, tam Jamiroki'nin gelişine denk getirecektim dönüşümü. Öyle de yaptım, Jamiroki'yi biçtim ve Öncü'yü maça sokmayı başardım. Ama planım bu kadar ucuz ve adi değildi. Ne yalan söyleyeyim Serhat'ın yemeğine müsil koyarak hastalanmasını sağladım, ve planım bir saat gibi çalıştı, artık Öncü kaledeydi, kafam rahattı, bizim atacagımızdan az gol yiyecegimiz kesindi.

Böyle planlarda bazen aksaklıklar olabildiği için önlemi de daha önceden almıştık. Ne olur, ne olmaz diye Emrah da yerlere yattı, böylece biz de skora yattık...

özel teşekkürlerimi müsil işini organize etmeme yardımcı olan yemek sepeti ve kurye arkadaşım Cemil Okay'a iletirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...