Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interrail - shit got real

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Evet şaka maka derken yarın gidiyoruz arkadaşla. Vizeler, pasaportlar, alışveriş, çanta herşeyi hazırladık.

1 ayımız var toplam, istanbuldan başlayıp almanya da bitirmeyi düşünüyoruz. Daha sonra almanyada kuzenin düğününde göbek atıp uçakla türkiyeye dönücem. Güzergah şu şekilde:

1) Selanik
2) Atina
3) Patras
4) Bari
5) Roma
6) Floransa
7) Pisa
8) Venedik
9) Milan
10) Marsilya
11) Barselona
12) Madrid
13) Bordo
14) Paris
15) Brüksel
16) Basel
17) Amsterdam
18) Köln

şöyle kabaca gezeceğimiz/kalacağımız şehirler. europe on a shoestring aldı kitabi edindim, baya güzel birşeye benziyor fakat yine de buralarda kesin şunu şunu yapın, şurayı kesin görün, bak şu şehire de gidin orası baya iyi içerikli mesajlar bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cannes, nice, monaco arasından bir tek monaco'ya gitseniz yeterli. nice ve cannes'ın pek bir olayı yok bana kalırsa, antalya sahilleri daha güzel olardan. monaco'da zaten kalmak ateş pahası söyle bir gezip devam edersiniz büyük ihtimalle. cannes nice'de kalıcanıza bordo'da bir gün daha fazla kalmanızı tavsiye ederim.

birde rotada pisa yazmışsınız ama orasıda kalınıcak bir yer değil günübirlik bir gezi yeterli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

senko said:

interrail ile gidiyorsan, umarım pisliğe dayanaklı bi adamsındır. hayatının en pis günlerini geçireceksin çünkü.

ne alakası var ?

interrail ile gezmis kimle konustuysam hep hijyen yoksunlugundan bahsettiler, kaldiklari yerler olsun, cevresindeki insanlarin hiyjen yoksunu olmalari olsun.
o yuzden didim.

tabi bu parayla direk alakalidir. yani gecelegi 10dolar olan yerde degil de 50dolar olan yerde kalirsan sikinti cekmezsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 20 euro en kral hosteller. gerçi yaz sezonu 30 euro olabilir ama şansına 1 gün önceden 5 euroya süper hostel de reservedebilirsin.,

o gidenler bilgisizliklerinden dolayı öyle tecrübeler yaşadıysa onların sorunu. interrail dediğin şey tren bileti, nerede kalacağın sana bağlı. 5 euroya kalayım dersen saçma sapan yerlere razı olman ve sonra ağlamaman lazım.

ha tren dersen tren zaten, hijyenlik bi olayı yok aksine 10 euro rezervasyon ücreti ödersen en süper teknoloji harikası trenlerle seyahat ediyosun.

onun dışında bu kadar yer bu süreye çok gibi geldi bana, 1 gün orası 1 gün burası derken çok zevk alamazsınız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Suan paristeyiz, su ana kadar iyi gidiyo, madridi atladik program disinda cok rotadan saptiriyo diye. Maliyet konusunda da 400 euro interrail bileti, 200 300 lira pasaport vize masrafi, onun disinda bide iste yanina alicagin para var. Bu arada italya tren rezervasyonu konusunda falan harika, istersen bedava git, istersen 10 euroya first class git ama fransaya lanet olsun. İnterrail icin illa bilet sirasina girmek gerekiyo, makinelerde interrail secenegi yok ve milanodan barcelonaya giderken fransada 2 kere yerde oturmak icin 18 euro verdik ve toplam 6 7 saat civarinda. Ve ingilizce bilmelerine ragmen fransizca konusuyolar cok sinir oldum. Neyse 10 gun sonra donuyorum geldigmde ayrintili bi sekilde yazarim herseyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...