Sypro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Düzgün bi mouse pad tavsiyesine ihtiyaç var. Şöyle silikon yastık olanlardan falan mesela. Mümkünse yaygın şekilde bulunabilir olması ve kullandığım m705'in sensörü tarafından sorun çıkartmayacak bir şey olması tercihim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 razer vespula http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sanalmarketim burda daha uygun fiyata bişiler bulabilirsin.. ama bence en iyisi kumaş olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hell yes. ilk linkteki şoktan anca çıktım. mouse pad'e mouse'tan daha fazla para harcama fikri bile bi sarstı.. güzel şeyler varmış fakat yine aradığım gibi değil. yastık konusunda ısrarcıyım çünkü bi dönem yastıklı bir mouse pad kullandım ve şu an o rahatlığı yakalayamıyorum. tabi sırf bunun için de gidip 85 lira vermem o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar