Daniel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben laptop aldım bir tane özelliklerini yazacam siz rahat uo oynıyıp oynanmayacağını yazarsanız sevinirim... Toshiba Portege İşlemci:Intel Centrino Pentium M Processor ULV 1.2 GHz, 400 MHz Front Side Bus ( 1 M L2 Önbellek), Intel 855PM chipset,Memory:256 MB DDR RAM,Memory Upgrade 2048MB,Harddisk:40 GB S.M.A.R.T. (5400RPM),CD-Rom&Floppy DVD-CD/RW combo sürücü,Grafik Kartı Intel RG85855GM 16-64 MB DDR,Ekran:12.1" TFT ekran (1024x768 poly-silicon active matrix),Modem international V.90 56K modem,Ethernet: Ethernet LAN 10/100 Base-TX,Mobilite Entegre Wireless LAN Wi-Fi– Kablosuz Network Modülü,(802.11 a/b),Entegre Bluetooth iletişim, Ses 16bit Stereo, Dahili speaker, Klavye 85 Tuş, Windows® tuşu, 8 adet numara tuşu,number of cursor keys : 8, Hot Keys : 3 special features : Toshiba Console button, Presentation button, Internet launch button,İşletim Sistemi Windows XP Pro İngilizce,Batarya Lithium ion polymer, 4.4 saate kadar,Ağırlık ve Ölçüler:2.0Kğ,270x248x317 mm,[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. [Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 19 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 mouse prob.[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mouse var kablosuz aldım canım tabi normal pc mouse ıyle oynamıyacam nokta gibi zaten sürüklemelide deil :)[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 rahat rahat oynarsin ya.. benim arkadasim var cok eski bir pc ile oynuyor uoyu.. 4mb ekran karti falan var.. tam bilmiorum ole bisey olmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi benim laptopta uo sorunlu çalışıo :) . Abi laptop a kotor oynom sorunsuzca , uo yükleyince sorunlar oluo :lol:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tamam teşekkür ederim.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 İlk Ultima Online'ın istediği sistem: System: Pentium-133 or equivalent RAM:16 MB RAM CD-ROM: 4X CD-ROM Video Memory: 1 MB VRAM Hard Drive Space: 261 MB Mouse: Yes Sound Board: Yes Ultima Online: Age Of Shadows'un istediği sistem: System: PII 266 or equivalent RAM:32 MB RAM CD-ROM: 4X CD-ROM Video Memory: 2 MB VRAM Hard Drive Space: 925 MB Sound Board: Yes Ultima Online: Third Dawn'ın tavsiye sistemi: System: PII 350 or equivalent RAM: 128 MB RAM CD-ROM: 4X CD-ROM Video Memory: 16 MB VRAM Hard Drive Space: 750 MB Mouse: Yes Sound Board: Yes DirectX: DirectX v7.0a Son ek paket Age Of Shadows. Dikkat ederseniz minimum harddisk space: 925 MB; recommended'i 1100MB oluyor onun. Ancak Third Dawn recommended da koydum. Third Dawn recommended'in bu kadar yüksek sistem olması, 3 Boyutlu UO baz alınması olabilir.. Recommended Third Dawn koymamın nedeni, 3D UO oynamak istersen ne tarz bir bilgisayar gerekli olabilir diye görmen. 3D UO oynarsan, Windows XP Pro'da o 256 MB Ram yetmiyebilir. Ancak 2D UO'da yetecektir. XP çok ram istiyor, XP Pro daha çok istiyor. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 2+ yıl UO:TSA oynadığım sistem: 166Mhz Pentium MMX, 32MB Ram, 2MB S3Virge DX-GX, 2.1GB Quantum HD.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar