Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptopla uo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben laptop aldım bir tane özelliklerini yazacam siz rahat uo oynıyıp oynanmayacağını yazarsanız sevinirim...

Toshiba Portege

İşlemci:Intel Centrino Pentium M Processor ULV 1.2 GHz, 400 MHz Front Side Bus ( 1 M L2 Önbellek), Intel 855PM chipset,Memory:256 MB DDR RAM,Memory Upgrade 2048MB,Harddisk:40 GB S.M.A.R.T. (5400RPM),CD-Rom&Floppy DVD-CD/RW combo sürücü,Grafik Kartı Intel RG85855GM 16-64 MB DDR,Ekran:12.1" TFT ekran (1024x768 poly-silicon active matrix),Modem international V.90 56K modem,Ethernet: Ethernet LAN 10/100 Base-TX,Mobilite Entegre Wireless LAN Wi-Fi– Kablosuz Network Modülü,(802.11 a/b),Entegre Bluetooth iletişim, Ses 16bit Stereo, Dahili speaker, Klavye 85 Tuş, Windows® tuşu, 8 adet numara tuşu,number of cursor keys : 8, Hot Keys : 3 special features : Toshiba Console button, Presentation button, Internet launch button,İşletim Sistemi Windows XP Pro İngilizce,Batarya Lithium ion polymer, 4.4 saate kadar,Ağırlık ve Ölçüler:2.0Kğ,270x248x317 mm,[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.

[Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 19 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rahat rahat oynarsin ya.. benim arkadasim var cok eski bir pc ile oynuyor uoyu..
4mb ekran karti falan var..
tam bilmiorum ole bisey olmasi lazim..
Mesaj tarihi:
abi benim laptopta uo sorunlu çalışıo :) . Abi laptop a kotor oynom sorunsuzca , uo yükleyince sorunlar oluo :lol:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk Ultima Online'ın istediği sistem:
System: Pentium-133 or equivalent
RAM:16 MB RAM
CD-ROM: 4X CD-ROM
Video Memory: 1 MB VRAM
Hard Drive Space: 261 MB
Mouse: Yes
Sound Board: Yes

Ultima Online: Age Of Shadows'un istediği sistem:
System: PII 266 or equivalent
RAM:32 MB RAM
Video Memory: 2 MB VRAM
Hard Drive Space: 925 MB

Ultima Online: Third Dawn'ın tavsiye sistemi:
System: PII 350 or equivalent
RAM: 128 MB RAM
Video Memory: 16 MB VRAM
Hard Drive Space: 750 MB
Mouse: Yes
DirectX: DirectX v7.0a

Son ek paket Age Of Shadows. Dikkat ederseniz minimum harddisk space: 925 MB; recommended'i 1100MB oluyor onun.
Ancak Third Dawn recommended da koydum. Third Dawn recommended'in bu kadar yüksek sistem olması, 3 Boyutlu UO baz alınması olabilir.. Recommended Third Dawn koymamın nedeni, 3D UO oynamak istersen ne tarz bir bilgisayar gerekli olabilir diye görmen.

3D UO oynarsan, Windows XP Pro'da o 256 MB Ram yetmiyebilir. Ancak 2D UO'da yetecektir. XP çok ram istiyor, XP Pro daha çok istiyor.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...