Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptopla uo

Daniel

Öne çıkan mesajlar

Ben laptop aldım bir tane özelliklerini yazacam siz rahat uo oynıyıp oynanmayacağını yazarsanız sevinirim...

Toshiba Portege

İşlemci:Intel Centrino Pentium M Processor ULV 1.2 GHz, 400 MHz Front Side Bus ( 1 M L2 Önbellek), Intel 855PM chipset,Memory:256 MB DDR RAM,Memory Upgrade 2048MB,Harddisk:40 GB S.M.A.R.T. (5400RPM),CD-Rom&Floppy DVD-CD/RW combo sürücü,Grafik Kartı Intel RG85855GM 16-64 MB DDR,Ekran:12.1" TFT ekran (1024x768 poly-silicon active matrix),Modem international V.90 56K modem,Ethernet: Ethernet LAN 10/100 Base-TX,Mobilite Entegre Wireless LAN Wi-Fi– Kablosuz Network Modülü,(802.11 a/b),Entegre Bluetooth iletişim, Ses 16bit Stereo, Dahili speaker, Klavye 85 Tuş, Windows® tuşu, 8 adet numara tuşu,number of cursor keys : 8, Hot Keys : 3 special features : Toshiba Console button, Presentation button, Internet launch button,İşletim Sistemi Windows XP Pro İngilizce,Batarya Lithium ion polymer, 4.4 saate kadar,Ağırlık ve Ölçüler:2.0Kğ,270x248x317 mm,[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.

[Bu mesaj Daniel_Xavie tarafından 19 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim laptopta uo sorunlu çalışıo :) . Abi laptop a kotor oynom sorunsuzca , uo yükleyince sorunlar oluo :lol:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Ultima Online'ın istediği sistem:
System: Pentium-133 or equivalent
RAM:16 MB RAM
CD-ROM: 4X CD-ROM
Video Memory: 1 MB VRAM
Hard Drive Space: 261 MB
Mouse: Yes
Sound Board: Yes

Ultima Online: Age Of Shadows'un istediği sistem:
System: PII 266 or equivalent
RAM:32 MB RAM
Video Memory: 2 MB VRAM
Hard Drive Space: 925 MB

Ultima Online: Third Dawn'ın tavsiye sistemi:
System: PII 350 or equivalent
RAM: 128 MB RAM
Video Memory: 16 MB VRAM
Hard Drive Space: 750 MB
Mouse: Yes
DirectX: DirectX v7.0a

Son ek paket Age Of Shadows. Dikkat ederseniz minimum harddisk space: 925 MB; recommended'i 1100MB oluyor onun.
Ancak Third Dawn recommended da koydum. Third Dawn recommended'in bu kadar yüksek sistem olması, 3 Boyutlu UO baz alınması olabilir.. Recommended Third Dawn koymamın nedeni, 3D UO oynamak istersen ne tarz bir bilgisayar gerekli olabilir diye görmen.

3D UO oynarsan, Windows XP Pro'da o 256 MB Ram yetmiyebilir. Ancak 2D UO'da yetecektir. XP çok ram istiyor, XP Pro daha çok istiyor.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Eylül 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...