Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotograflarımı depolayabileceğim beleş bir alan var mı?

toggie

Öne çıkan mesajlar

Photobucket, flickr gibi yerler bedavaya sınırsız alan vermiyor. Hem beles olup hem de bolca fotograf yukleyebilecegim bir yer arıyorum.

50GB ve 21k uzeri fotografım var gittigim, gezdigim yerlerde cektigim. Bi kısmında ben yokum tabi, bazılarını eleyebilirim ama yine de cok fazla sayıda foto depolamam gerek. Harici HDD'de duruyor su an hepsi ve bu disk patlarsa ben de patlarım. O yuzden yedek olsun istiyorum.

Pek umudum yok beles ve guvenilir yer bulamam herelde ama varsa bildiginiz paylasın pls.
Sosyal ağlarda paylaş

50gb ise

drıpbox, zumodrive, skydrive ve diğerlerinden ayrı ayrı yer açar. ayrı ayrı koyarsın

zumo için referral https://www.zumodrive.com/referrals/dir/1c7yODVjMW benimkinden kullanırsan ben de artarım işte..

bi iki saçma oyunu var içinde. yapınca 2,5gb oluyor sanırım.
dropbox için en fazla veren galiba khraon ile mum chamber'ın ki
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook dısında diye belirtecektim baslıgı acarken de unutmusum onu. Aslında facebook'a konabilir de bi albume 200 tane sıgıyor onda da. Degisti mi simdi bilmiyorum. Yukerim oraya albumu gizlerim sorun olmaz aslında.

@dasaaa ben mum'un linkinden dropbox'a uye olmustum zaten. yamulmuyosam 2.5gb yerim var. fazla isime yaramıyor o kadar alan. dropbox'ta yaptıgım islerle ilgili kritik dosyaları tutuyorum.

aslında fotografların boyutunu ufaltabilirim de tek tek ugrasamam. onun icin de ozel bi program falan bisi lazım. ugrasmak gerek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

25 dolarcık veriverin flickr'a yav, baya önemli bir iş tüm fotoğrafları bir yerde depolamak. Çakallık yaparak beleşe hallolsa da can sıkar farklı hesaplar siteler şunlar bunlar.
Flickr'da tüm fotoğraflarınızı gizli yapabiliyosunuz, tıpkı bilgisayardaymış gibi klasörleyebiliyorsunuz falan. Baya tavsiye ediyorum. S
Sosyal ağlarda paylaş

onu zaten yapcaksın =)

ben laptopta ve 2 harici diskte tutuyorum fotoğraflarımı. İnternette yüklediğim bir yer yok aslında tüm fotolarımı. Fakat lazım bir yandan. 3 farklı yerde tutsam da mesela 3'ü de aynı 5 metrekare içerisinde harddisklerin... Deprem olsa yıkılsak, hırsız gelse yürütse falan. Hepsi gidivercek hani. HDD'lerden birini arabada falan bırakayım bari ya güzel fikir bak yazarken geldi aklıma :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...