toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Photobucket, flickr gibi yerler bedavaya sınırsız alan vermiyor. Hem beles olup hem de bolca fotograf yukleyebilecegim bir yer arıyorum. 50GB ve 21k uzeri fotografım var gittigim, gezdigim yerlerde cektigim. Bi kısmında ben yokum tabi, bazılarını eleyebilirim ama yine de cok fazla sayıda foto depolamam gerek. Harici HDD'de duruyor su an hepsi ve bu disk patlarsa ben de patlarım. O yuzden yedek olsun istiyorum. Pek umudum yok beles ve guvenilir yer bulamam herelde ama varsa bildiginiz paylasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 facebook sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kalitesi düşüyor facebookta fotoların yükleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 facebookta altta orjinalini yükle diye bi seçenek de çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 50gb ise drıpbox, zumodrive, skydrive ve diğerlerinden ayrı ayrı yer açar. ayrı ayrı koyarsın zumo için referral https://www.zumodrive.com/referrals/dir/1c7yODVjMW benimkinden kullanırsan ben de artarım işte.. bi iki saçma oyunu var içinde. yapınca 2,5gb oluyor sanırım. dropbox için en fazla veren galiba khraon ile mum chamber'ın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 500px var unlimited upload ve bandwith fakat yıllık 50dolar www.500px.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Facebook dısında diye belirtecektim baslıgı acarken de unutmusum onu. Aslında facebook'a konabilir de bi albume 200 tane sıgıyor onda da. Degisti mi simdi bilmiyorum. Yukerim oraya albumu gizlerim sorun olmaz aslında. @dasaaa ben mum'un linkinden dropbox'a uye olmustum zaten. yamulmuyosam 2.5gb yerim var. fazla isime yaramıyor o kadar alan. dropbox'ta yaptıgım islerle ilgili kritik dosyaları tutuyorum. aslında fotografların boyutunu ufaltabilirim de tek tek ugrasamam. onun icin de ozel bi program falan bisi lazım. ugrasmak gerek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 photobucket.com den multi acc al 1 2 3 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 25 dolarcık veriverin flickr'a yav, baya önemli bir iş tüm fotoğrafları bir yerde depolamak. Çakallık yaparak beleşe hallolsa da can sıkar farklı hesaplar siteler şunlar bunlar. Flickr'da tüm fotoğraflarınızı gizli yapabiliyosunuz, tıpkı bilgisayardaymış gibi klasörleyebiliyorsunuz falan. Baya tavsiye ediyorum. S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Yıllık 25 dolar bence de hiç bir şey değil flickr için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yıllık 25 dolar vereceğime uygun kapasiteli bi external almak daha mantıklı yedek tutmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 onu zaten yapcaksın =) ben laptopta ve 2 harici diskte tutuyorum fotoğraflarımı. İnternette yüklediğim bir yer yok aslında tüm fotolarımı. Fakat lazım bir yandan. 3 farklı yerde tutsam da mesela 3'ü de aynı 5 metrekare içerisinde harddisklerin... Deprem olsa yıkılsak, hırsız gelse yürütse falan. Hepsi gidivercek hani. HDD'lerden birini arabada falan bırakayım bari ya güzel fikir bak yazarken geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.adrive.com/ veriyomus 50gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 site pek guven vermedi ya. flickr falan yahoo oldugundan patlama ihtimali yok gibi bisey. 25$ verilebilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hem beleş, hem güvenilir.. oh valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 facebook var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 TT nin Şöyle bir hedesi varmış. Bak belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Dropbox için referral : http://db.tt/fzVB2ut Para vermem diyorsan böyle 3-5 yerde depolayacaksın, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 netdisk 1gb veriyor. dropbox uyeligim var, bahsettim ondan. para vereceksem su an en mantıklısı flickr. yok vermeyeceksem de facebook'a atarım hepsini ya da flickr'dan 5-6 account falan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sadece fotograf icin flickr super. ama para verip cloud olayina girmek lazim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar