Seaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Evet arkadaşlar yaz aylarının gelmesi ile Main kadrodaki arkadaşlarımızın birçoğu inaktif oldular. Şu an itibari ile race'ine hakim ve oyunu belli bir seviyenin üstünde olan, veya race'i konusunda kendini geliştirip zorlamaya açık olan liginde yükselmeye ve oyununu geliştirmeye çalışan arkadaşlar arıyoruz. Gerekli bilgileri bizimle görüşebilirsiniz. İletişim; - Battlenet chat DT kanalı - dist.clannow.com forum
huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 lan?!? hani yaz gelince dönecektik geri? sırf oyundan sıkılmayayım diye 2 aydır oynamıyorum doğru düzgün.
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 huun said: lan?!? hani yaz gelince dönecektik geri? sırf oyundan sıkılmayayım diye 2 aydır oynamıyorum doğru düzgün. geri döndük işte ama oyuncularımız hep inaktif, clanwarlarımızda oyuncu sıkıntısı çekmemek açısından ileri seviye 1 kaç oyuncuya ihtiyacımız var ve genel hedefe uygun olarak gelişime açık oyuncular arıyoruz
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 oyuncu sayısında artış olabilir:) o arada nasiplenin
LM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bu ne ya sc oynayan kaç kişi kaldı tr de
medivh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Wow mu sc2 mi kararsız kaldım ya blizzard cok guzel patch cıkarmıs:D
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Durmuş sen wow'da da master ol öyle dön sc'ye.
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kendimi daha cok gelistirmek amaclı bi clana girmek isterim fakat dt kanalında bununla ilgili konusmak icin kimseyi bulamadım
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Starcraft'ın tadına varmış bir insan WoW'da aradıgını bulamaz. 6 yıl oynadım, yok yani.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 wow da aradığını bulabilen var mı?
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 xunn said: Starcraft'ın tadına varmış bir insan WoW'da aradıgını bulamaz. Bu benim. Denedim, uğraştım, olmadı.
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Untouchapple said: kendimi daha cok gelistirmek amaclı bi clana girmek isterim fakat dt kanalında bununla ilgili konusmak icin kimseyi bulamadım bu mesajı yazdıktan yaklaşık yarım saat sonra beni buldun :D
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Untouchapple said: kendimi daha cok gelistirmek amaclı bi clana girmek isterim fakat dt kanalında bununla ilgili konusmak icin kimseyi bulamadım dreamhack yüzündendir diye tahmin ediyorum, bu mesajı yazdıktan yaklaşık yarım saat sonra beni buldun :D bu arada böyle bir sıkıntı yaşanmaması açısından dist.clannow.com forumundan da bize ulaşabilirsiniz edit: mesaj silme yokmuş yav iki kere yazmış bulundum
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Starcraft'ın tadına varmış bir insan WoW'da aradıgını bulamaz. 6 yıl oynadım, yok yani. Yok işte bulduklarını sanıyor bazıları da ....
medivh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 xunn said: Starcraft'ın tadına varmış bir insan WoW'da aradıgını bulamaz. 6 yıl oynadım, yok yani. Sc2 wow karsılastırması elma ile armutu karsılastırmak gibi.İkiside farklı tur oyunlar. Seninle oynayan birkac RL arkın varsa guzel oluyor oyun. Tek basına cekilmez ama.
Öne çıkan mesajlar