Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team DT yeni oyuncular arıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar yaz aylarının gelmesi ile Main kadrodaki arkadaşlarımızın birçoğu inaktif oldular.
Şu an itibari ile race'ine hakim ve oyunu belli bir seviyenin üstünde olan, veya race'i konusunda kendini geliştirip zorlamaya açık olan liginde yükselmeye ve oyununu geliştirmeye çalışan arkadaşlar arıyoruz.

Gerekli bilgileri bizimle görüşebilirsiniz.

İletişim;

- Battlenet chat DT kanalı
- dist.clannow.com forum
Mesaj tarihi:
huun said:

lan?!? hani yaz gelince dönecektik geri? sırf oyundan sıkılmayayım diye 2 aydır oynamıyorum doğru düzgün.

geri döndük işte ama oyuncularımız hep inaktif, clanwarlarımızda oyuncu sıkıntısı çekmemek açısından ileri seviye 1 kaç oyuncuya ihtiyacımız var ve genel hedefe uygun olarak gelişime açık oyuncular arıyoruz
Mesaj tarihi:
Untouchapple said:

kendimi daha cok gelistirmek amaclı bi clana girmek isterim fakat dt kanalında bununla ilgili konusmak icin kimseyi bulamadım

bu mesajı yazdıktan yaklaşık yarım saat sonra beni buldun :D
Mesaj tarihi:
Untouchapple said:

kendimi daha cok gelistirmek amaclı bi clana girmek isterim fakat dt kanalında bununla ilgili konusmak icin kimseyi bulamadım

dreamhack yüzündendir diye tahmin ediyorum, bu mesajı yazdıktan yaklaşık yarım saat sonra beni buldun :D bu arada böyle bir sıkıntı yaşanmaması açısından dist.clannow.com forumundan da bize ulaşabilirsiniz

edit: mesaj silme yokmuş yav iki kere yazmış bulundum
Mesaj tarihi:
xunn said:

Starcraft'ın tadına varmış bir insan WoW'da aradıgını bulamaz.

6 yıl oynadım, yok yani.

Sc2 wow karsılastırması elma ile armutu karsılastırmak gibi.İkiside farklı tur oyunlar.
Seninle oynayan birkac RL arkın varsa guzel oluyor oyun. Tek basına cekilmez ama.
  • Yeni Oluştur...