senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hahaha kedi gibi şımardı veled =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 sevimli demeyin arkadaşım bir insan var karşınızda. cengaver diyin aslan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 geçen müdürlerden biri dedi tam animede oynamalık adamsın diye iyi bişi mi dedi kötü bişi mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oynamış adamsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 barnacle said: oynamış adamsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 BabacumMostors said: selam, mantar pano aldık http://b1202.hizliresim.com/u/x/33v37.jpg orda ne şirketi var yav. haftasonları pisletle geçiyorum tam karşıdan ışıkların olduğu yerden sahile giriyorum sdf. bi daha geçerken bakim bi ne varmış. ayrıca o foto büyüklüğü nedir O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yukarda vergi tabelası var bakıver işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gözlerim o kadar iyi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bizim binanın önünde koccaman rambrant ve çağdaşları sergisinin posteri asılı, resimdeki ablanın yakasının olduğu pencerenin arkasında ben oturuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 geçerken el sallarım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 o teyzede yakasına resmen arabanın hava filtresini geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aa bi dk lan orası değilmiş benim geçtiğim yer. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bella said: Beygir said: 0ne ginaly den yakışıklı yediremiyo kendine kara çocuk ahahaha yalnız şu doğru. one ın tipi daha düzgün ginaly'den. ohaa çok teşekkürler, duygulandım. aha böyle hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ingilizce eksikliği gene kırmış geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi ginalynin ingilizcesi ezer ama. @One; o resim gitmemiş buraya. "mean" ın anlamına bir bak istersen. olmadı sonraki üzgün smileye bak. tamamen yanlış anlamışsın resmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 seslisözlüknoktanet iftiharla sunar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kedili bi bunu buldum "made me cry" olarak, yoksa "çok kötüsün, beni ağlattın it herif" anlamına geldiğini bende biliyorum, ama işte pati halkının ufak şeylere takıntılı oldugunu atlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ginaly parasıyla döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 0ne said: kedili bi bunu buldum "made me cry" olarak, yoksa "çok kötüsün, beni ağlattın it herif" anlamına geldiğini bende biliyorum, ama işte pati halkının ufak şeylere takıntılı oldugunu atlamışım. de ayrı. asfadsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 BabacumMostors said: bizim binanın önünde koccaman rambrant ve çağdaşları sergisinin posteri asılı, resimdeki ablanın yakasının olduğu pencerenin arkasında ben oturuyorum :P her sabah otobüsle önünden geçiyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 0ne said: kedili bi bunu buldum "made me cry" olarak, yoksa "çok kötüsün, beni ağlattın it herif" anlamına geldiğini bende biliyorum, ama işte pati halkının ufak şeylere takıntılı oldugunu atlamışım. belli ki sonradan bakmışsın boşuna bizi kandırmaya çalışma "you are mean"i de "öyle mi demek istedin" falan anladın di mi hadi itiraf et biz bizeyiz burda çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Archangel_ said: 0ne said: kedili bi bunu buldum "made me cry" olarak, yoksa "çok kötüsün, beni ağlattın it herif" anlamına geldiğini bende biliyorum, ama işte pati halkının ufak şeylere takıntılı oldugunu atlamışım. de ayrı. asfadsdg http://memesters.com/images/items/iDontWantToLiveOnThisPlanetAnymoreLandscape.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar