Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: noolur troll de biliyorum aslında fırçalanır evet de. bu kadar cahil olmayın ama yaa :( gıdıklanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ohaaa eğlenceye bak bende koyarımki resim sdfsdfdf wait for it.. aha sayfa başı, sştk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hadi beklioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko sen şu geçen ankaraya geldiğimde çektiğin 1-2 resmi koysana bak tee o zaman koyucaktın koymadın, ayıp ettin. kombo yapıcam hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ardeth said: abi bana da öğret hemen şimdi burda quantum fiziği tek bir şeye dayanır, o da enerji kütle ve moral. neden moral? çünkü enerji tek başına oluşmaz. evrendeki her şey azcık da olsa titrer bu da enerjiyi oluşturur ve böylece bildiğimiz evren olagelir. fakat bu titreşim nerden gelir? bu kıpırtı? işte burada moral devreye giriyor. moral, yani bir dostun sırtına pat pat yapması gibi, "abi boşver sana kız mı yok demesi" gibi, kütleler de birbirlerine moral verip enerjiyi oluştururlar. nasıl mı? işte böyle * dans * umarım bir şeyler öğrenmişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sağol saeros http://files.sharenator.com/Crying_meme_The_Internet_has_WON_against_SOPAPIPA_For_Now-s400x286-287358-580.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sina aslında çalışsan yaparsın zeki çocuk ama çalışmıyor velisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Llama benim vesikalık gibi olan balık surat yaptığım fotoğrafıma özenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senin fotondan çooook önce de vardı ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 oha sinada bu kadar büyük bir ego olduğunu bilmiyordum. çocuğun içinden gelmiş bir iki kelam ediyor. hemen ne jpegler öyle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Öyle mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 acaba yakışırmı diye ufak bi sakal denemesi yaptım na buda sakalsız hali nabıyım lan, a'mı diyim b'mi diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ilk c diyen ben olayım sakalsız iyi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 despot bir rejim kurup top sakalın cezasını idam yapmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Bu arada a degil kesin ama ne bilim b de degil sanki gelistirmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sipeyskeyk said: despot bir rejim kurup top sakalın cezasını idam yapmayı düşünüyorum yakışan adama yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://www.turkcealtyazi.org/film/nmbig/nm0001570.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kız fotolarının ardından yoğunlaşarak gelen erkek resimleri so paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hayır bence kimseye yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fedenin zamanlaması mükemmeldi ama düşen tansiyonu da llhama arttırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 forgiver said: kız fotolarının ardından yoğunlaşarak gelen erkek resimleri so paticik tam farklı bi boyut getirip bıyıklımı bıyıksızmı diye sorucaktım foto koyup sunu okudum vazgectim dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: fede kilo mu aldın? adam bildiğin yaşlanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yıllar değil yollar yordu beni http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/adsad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar