senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ardeth said: senko said: wikideki herşeye inanma niye inanmıycam yahu daha bi yamuğunu görmedim. alanında akademisyenlerin oluşturduğu bir editör takımı var zaten her alanın yemişim öyle akademisyenleri tarih ve sosyoloji alanında gireceğim en son kaynak wikidir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dedi tarih ve sosyoloji profesörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://i.imgur.com/Wj0ll.jpg meraba elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ardeth said: dedi tarih ve sosyoloji profesörü beğenemedin mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ohahahahahhasdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fede kamyon başındaki silvester stallone fotoğrafın nerde bu nerdeee teheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: Ardeth said: dedi tarih ve sosyoloji profesörü beğenemedin mi lan beğenemedim ama artık fedenin fotoğrafını konuşalım şimdi o in oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kıyıya çarpmış fede nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fede nabza gore poz veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 entel oldum hacı işte kamyonu bırakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sartre gibi adam fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kıyı mıyı karıştırmayın lan şurda elifle 2 çift laf edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 adam ankaraya elitizm getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Merhaba. adgdjgj of. Yürüyordum, yürürken istersen çekebilirsiniz fotoğrafımı çekinmeyin dedim, cidden çekmişler. Sonra baktım fotoğrafa ve tüm olanlardan haberdar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fede said: http://i.imgur.com/Wj0ll.jpg meraba elif fotoğraf 2 metre daha devam ediyor normalde bu kesilmiş hali sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 shdjkasfjkg vay be fedeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 eski ev arkadşaım bunu da poster yapmak istermi acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 elifg said: Merhaba. adgdjgj of. Yürüyordum, yürürken istersen çekebilirsiniz fotoğrafımı çekinmeyin dedim, cidden çekmişler. Sonra baktım fotoğrafa ve tüm olanlardan haberdar oldum. cidden habersiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: shdjkasfjkg vay be fedeye bak beğendin mi naz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: fede said: http://i.imgur.com/Wj0ll.jpg meraba elif fotoğraf 2 metre daha devam ediyor normalde bu kesilmiş hali sdf önemli olan o 2 metrenin sağa mı devam ettiği, aşağı mı devam ettiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 elif bi dakka şu an fede'ye focuslandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 elifg said: Merhaba. adgdjgj of. Yürüyordum, yürürken istersen çekebilirsiniz fotoğrafımı çekinmeyin dedim, cidden çekmişler. Sonra baktım fotoğrafa ve tüm olanlardan haberdar oldum. çok güzel yürüyosun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çok pis stalkladım elif'in facebook'unu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: fede said: fotoğraf 2 metre daha devam ediyor normalde bu kesilmiş hali sdf :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 erkek arkadşın mı çekti çok iyi çekmiş vardı böyle bir şey galata da yine bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar