Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Pewpew said: napae resim koyar misin sadece saat olan kolunda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya kötü bi niyetim yok ama neden istedigi anlatirsam kizarsin saatin resmide olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bi gulucuk koysan bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 odaklanıcan di miğ çagaaaaal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok lan saat koyunca albüme "SAATİN KAÇA NAPAE AHAHAHHAHAH" diye espri yapacak aklınca.. çok saçma çok ilkokullu musunuz olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Pewpew said: ya kötü bi niyetim yok ama neden istedigi anlatirsam kizarsin saatin resmide olur Ara bul o zaman saatimin olduğu fotoğrafı. Albümde var nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa hala komik degilsin çine giden bir arkadasimdan rolex istedim çakma ve gayet kötü görünmesini istiyorum örnek olarak da o saati kullanacaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sdjfklsdgfhjklsjkdfljghdk hiç gülüceğim yoktu haaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gulunce cok tatli oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 koymiycan mi saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Beni bile baydi be. Yazik suranin hatunlarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Az bile. Modlar yeterince beyaz şovalyecilik oynuyorlar, bir de sen başlama Tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 acımasız allahsız helmsiz insanlar sizi irin said: ben yaptım siz yapmayın.göt göbek vs axedice said: İyiki az önce şundan yedim, yoksa üstteki resim beni mahvederdi http://www.firmasayfasi.com/resimler/urun/large/adana-durum-nzcse-8288.jpg iyi ki yemekte şunu yedim http://img811.imageshack.us/img811/4074/productimageashx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 xunn said: Az bile. Modlar yeterince beyaz şovalyecilik oynuyorlar, bir de sen başlama Tim. HAAAA CATATATATATATATATATATATATATATATAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben de simdi yedim bi adana durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 resmini koy da iyice acıkalım uykuda mide delinmesi garanti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yedim bitti, ozetinin resmini koyarim istersen yarin sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sabaha kahvaltı yapmış olurum bi etkisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben kurban eti yedim pilavla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ardeth said: xunn said: Az bile. Modlar yeterince beyaz şovalyecilik oynuyorlar, bir de sen başlama Tim. HAAAA CATATATATATATATATATATATATATATATAT Omae wa mo... SHINDEIRU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 gene japona bagladi, olu taklidi yapan bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Olm gece çalışırken arkaya anime açıyorum o zaman denk geliyorsunuz. Yapacak birşey yok, kabul et hokuto shinken'i. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mKTt-adn_LI#t=181s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Evin burda kadınlar kermes yapıyor, perşembe cuma cumartesi günleri. öğrenciyiz diye dolduruyorlar kısırları, börekleri bol bol. http://1.bp.blogspot.com/_Dg_kUWfW2l0/TETkeHiqK4I/AAAAAAAAAb0/rLwLyila0xU/s1600/K%C4%B1s%C4%B1r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oha negzel ismis. o teyzelerden bikacini buraya da yollasana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar