kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dilan gelip koyar dayanma temalı bi foto np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 0ne ve bellowu geçebilmesi için sağlam bişiye dayanıp gelmesi lazım ama ses getiren bişi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 BeIlow said: motor gitmiyor sakin emniyet on numara var yoksa kardeş motorun markası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 benim bi yere dayanmalı bi fotom var ama koymamam. neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dayamalı resim ama benim değil, zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 BeIlow said: motor güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Raincloud said: Crazy Hourse! forgiver said: hourse bunlar bayağı gay testten kalmış insanlar işte. alın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.otoaraba.net/wp-content/uploads/Honda-Civic-Hb_XFa.jpg ataizi sonuçta olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya şuraya üye olduğumdan beri ne söylemek yasak, ne söylemek değil, kime yasak, kime değil? anlamadım arkadaş... :S dasaaa said: o değil de dilan göğüslü möğüslü bişiler atsın da forum şenlensin be. di mi örtmenim? güzel olmaz mı örtmenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yaslandin cetintas. Emekli olman lazim artik senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dasaaa said: bak gene yerini bilemedi. olm seni o ağaca bağlayıp yakarlar. :))) yalnız var ya, harbiden özellikle pati'ye yollamak için çekilmiş bir foto. baksana, adamın gözlerinin içi, "ulayn siz resim gönderirsiniz de ben gönderemem mi" diye bağırıyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 di said: Yaslandin cetintas. Emekli olman lazim artik senin. az kaldı şaka maka he... 7 senem kalmış harbiden, hoşuma gitti valla bu saatte,sağol ya B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 olm sen de Jon Snow'a benziyorsun dedikçe b.kunu çıkardın şaka maka heee...gerçi burada da İlhan Mansız'a mı benziyon ne ::o BeIlow said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yau bu arada KAL mezunu kismini gordum. Dernege takiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 @cetintas Sen bi kere babasin :) buyuksun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 al işte!! ya böyle resimler yasak değil mi kardeşim? nomsaR said: of hande ataizi ve şamdan, resmen ergenliğimi bu ikiliye borçluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 forgiver said: hourse aferiinn... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cetintas said: ya şuraya üye olduğumdan beri ne söylemek yasak, ne söylemek değil, kime yasak, kime değil? anlamadım arkadaş... :S dasaaa said: o değil de dilan göğüslü möğüslü bişiler atsın da forum şenlensin be. di mi örtmenim? güzel olmaz mı örtmenim? Ya bi kere kız bana bişi demiyor ki? Sağa ne oluyor bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 di said: Yau bu arada KAL mezunu kismini gordum. Dernege takiliyor musun ? yok,20 senedir yani mezun olduğumdan beri okula hiç gitmemiştim,geçen Mayıs birileri ısrarla aradı,"ille gelin,çok acaip Talaş Günü yapacağız" falan dediler. ben de eşimi ve kızımı aldım gittim. son derece dandik bir organizasyona şahit oldum üstelik bizim dönemin mezunlarından sadece 2 kız gelmişti. bizim dönem en kötü KAL dönemlerinden biriydi bariz.nefret etmiştim okuldan.derneğe de o yüzden hiç takılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya sen anlamadın benim derdimi. hani yazmışın ya göğüslü foto gönder falan, abi yasak değil mi normalde bu türden şeyler yazmak? öğreneyim istedim... dasaaa said: Ya bi kere kız bana bişi demiyor ki? Sağa ne oluyor bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bana değil işte. kız şikayet etmiyor. kim şikayet edecek ki zaten? memeli falan foto istiyorum ben hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dasaaa'yi destekliyorum. ayrica ise gidicem sabah. cabuk olun hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 :))) tamam, memeli foto istemek ve hatta memeli foto yayınlamak yasak değil o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben koyiim memeli fotomu, dujdan yeni ciktim, islak ve ciplagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 meme vardı geçen sayfalarda dasaaa,görmedin miama beilowun ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar