Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 selam, elimde birazca eskiden kalma bir fotoğraf makinası var da, üç-beş birşey çekip ben de heves alma girişiminde bulundum. fakat iki makara elimde, bastırmadım her yer 10-15 civarı fiyat verince makara başına. hesaplısından nerede yaparlar bu işi, bilen ? tşk. ps. cdye atma opsiyonu da çok şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.kristalfotograf.com/?sayfa=Iletisim 35mm filmi yıkayıp cdye atma işlemini 5tlye yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kaç günde veriyolar cd yi sana peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hahah emre kendinden tumblrlı makine mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Aiko said: kaç günde veriyolar cd yi sana peki? 1 saat falan. yoğunluklarına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ıspartada da biyere banyo+scan 5 liraya yaptırdım. yaptırmaz olaydım. yazık oldu filme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 eminönünde yerler var. yalnız artık fotoları vermiyor, direk cd ye çekiyor banyo edip çoğu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yeni nesil scanner'lar 35mm film scan aparati ile geliyorlar. film scanner diye aratin tonla var. ucuzu da var baya pahalisida. cok film varsa alin kendiniz yapin hem de tarayiciniz olmus olur fena mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar