logtrig Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 şimdi şöyle bir durumum var. benim pasaportun süresi geçmiş. bu pazartesi başvurucam tekrar sabahtan. elime ne zaman ulaşır yenisi bilmiyorum. 4 temmuzda istanbulda stajım var. pasaporta başvurduğum tarih (20 haziran) ile 4 temmuz arası 14 gün var. şimdi ben fransa ya da almanya için başvursam vizeye, 4-5 günlüğüne bir yerlere kaçabilir miyim? verirler mi bu kadar sıkışık zamanda vize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 3-5güne ulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 1 ya da 2 günde pasaportun, 2 gün ila 3 hafta arası vizen gelir. 1 gün önce arkadaşımın vizesi geldi sanıyorum 2 gün sürdü konsolosluğun yoğunluğuna senin belgelerinin ya da orada olmanın getiriceği sıkıntı durumuna göre değişiyor vize durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 riske atmaya değer mi peki? şimdi uçak bileti kalacak yer falan ayarlayıp gittim başvurmaya. red yersek ya da geç verirlerse kalmayalım mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kalırsın mal gibi. su anda almanya icin randevu tarihleri 2 hafta sonrasına falan veriliyordur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Yanına gideceğin sana davet yollayabilicek birisi varsa başvur bence. Tek başına gideceksen bilemeyecem abi. Durumun varsa banka hesabına yüklü bi miktar para falan yatır. Öğrenciysen de sıkıntı olmaz sanırım. Ben yeşil pasaport şey ettiğim için 3 aya kadar vize falan istemiyorlar o yüzden bilemedim ki hiç yurt dışına da çıkmadım orası da ayrı bi konu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi 4 temmuz'a kadar imkanı yok gidemezsin bi yere. yalan yani o is. haziran'ın 17'sindeyiz ve vize icin daha randevu bile almamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Hea 4 temmuzda istanbul stajı. Hmm bence de sen güzel ülkemizde takılmaya devam et ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 pasaport 3-4 gün sürüyor gelmesi fransadan schengene başvurursan 3 iş gününde geliyor en rahat onlar veriyor. var zamanın yani. edit: ha pasaporta 20sinde başvuracaksan 24ünde falan elinde olsa işte o zaman yetmez haftasonu vs giriyor araya. yalan olur tahminen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 almanya ugrastirir, fransa da o kadar kisa zamanda vize vermez tahminimce. ama mortis yazmis kolay veriomus onlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Fransa 2, italya 3 günde vize veriyor. Ayın 20sinde pasaportun eline geçerse ve ilk schengen başvurun değilse, direk bi acentaya ver senin için kovalasınlar. Yok ilk defa başvuracaksan, önce git taksimdeki konsolosluğa gerekli belgeleri listeden öğren. Banka bilgileri vs. zaten önemli olan, sonra pasaportunla birlikte salı sabahı konsolosluğun kapısında (sabahtan kastım saat 05:00 en geç) sıraya gir. Ertesi güne sıra sana gelir, haziranın son haftasında vizeni almış olursun. Schengen öyle büyütülecek bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi ekşide okudum da olumlu konuşan da var, yani çok kısa sürede alan da var,, fakat olumsuz yazılar daha da fazla. benim daha önceden şengene başvurduğum 2 ülke var. ilk estonya vizesi aldıydım 5-6 günde vermişlerdi. bir de isveçten erasmus için aldıydım onu da 1 haftada verdilerdi. bu arada ben pasaport için 20 sinde başvurucam sabah 9'da. 20 sinde almıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben de pzt verdim pasaportu süresini uzatmak için. bu sıra yavaş çalışıyormuş ankara. en az 3 en çok 1 hafta içinde gelirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar