Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 o çalışmıyor :)[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Darklords MU Client 97D download için hazır.Gerekli bilgiyi ; http://darklords.servegame.com/download.asp adresinden edinebilirsiniz.. [Bu mesaj ibrahimakgun tarafından 05 Ağustos 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hayırlı olsun yarın deneyeceğim[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman..
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Erutan, 04 Ağustos 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Eğer bu doğru ise tebrikler citten güzel oyundur mu online Beta sını oynadıydım duvara falan yaslanıyorsun karizma fln yapıyorsun :) da abartma... uo dan fazla oyuncusu yok :) uo oynayanların insanların yarısı zeka kapasitesine sahip olmayınca arkadaşın dediği biraz doğru oluyor bi bakıma.. onu kast etmiş heralde.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dosyalardan full clienti indirirsem oyun onun icinde varmi yoksa oyunuda mı indirmeliyim baska yerden ?[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 P4 2.8C 120GB SATA 7200 RPM , 1k Ram , 1mb bağlantı altında evimde açtım. UO Kadar Bandwith istemediği için bu bağlantı bu makine ile 50-60 kişiye kadar kaldırır diye düşünüyorum.Player sayısı artığında sistem yükseltmesine gidicem.Şu an için bu bağlantı bu makine kafi.. Sitemiz yenilenmiştir..[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First MU Online Server =/=
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaşlar serverımızın yeni clienti çıkmıştır . . . Sadece bu clienti indirerek oyuna girebilirsiniz..[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/=
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bir çeşit MMORPG..[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/=
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sitesi çok güzel olmuş içerik açısından ve meraklandım iyice dosyalarını indiriyorum girecem inş.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Sitenin temiz bir görüntü sergilemesi benim çok hoşuma gitti bunu belirtmek istedim.[signature][hline]www.elegance.gen.ms ----> Elegance UO http://elegancelbr.board.dk3.com/2/ ----> Forumlarimiz... Ölüme giden atardamar...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oyun süfer ancak bide sunucuda lag olmasa bide şu günlerde internet berbat olmasa güzel olacak
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Predator-, 05 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ? diablomsu bi mmorpg(level atlamaca ) oyunu oynarken biraz daha rahat imkan sunan bi oyun olsaydi cokta gusel bi oyun olabilirdi hatta(free bi oyun icin)
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Predator-, 05 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ? mukus uttum (u You diye okunur... :))[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pek bilgi içermese de oyun hakkında açılmış bi konu[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 evet aynen öyle.. Diablo Tarzı Level Atlamalı , Diablo severlere birebir hatta diablo sevenler bilgisayar başında kalkmazlar bu oyunun.Hastalık bir oyun.MMORPG severlere tavsiye ederim.[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/=
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 valla bende de hastalık oldu , şu anda işyerinde (ŞANTİYE ) , laptopa yükledim oynuyorum .... (karakterimin adı : GATTS) oyunda en sevdiğim olay ise GATTS'ın giant sword'unun olması :)
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi ben daha dün girdim 5 6 saatte 100 oldum :) ghehehe normal diğer serverlarda oynasan 5 6 saatte anca 12 15 bilemedin 20 olursun :)[signature][hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Erutan, 05 Ağustos 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: Predator-, 05 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ? mukus uttum (u You diye okunur... :)) çok yaratıcı çok başarılı nerden geldi aklına bu derece yaratıcı bir isim?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bi anda geldi aklıma :)[signature][hline]
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nasil bu kadar cok level alinabilio ya? ben daha once normal serverlarinda oynamistim baya kassisti level atlamak
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bonus %40 mı ne açık aldığının 40 katı xp alıon :D (yoksa 4 katımı? :D)[signature][hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 %40 ise 0.4 daha fazla aldığın anlamına gelir, bırak 40 ı 4 ü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yoo normalde boğalardan 1k xp alırken 20 30k xp alıodum? :) tabiki şaka :D ben anlamam matamatikten black bişey deme bana :) [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar