Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 nası ya ettim bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 o çalışmıyor :)[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Darklords MU Client 97D download için hazır.Gerekli bilgiyi ; http://darklords.servegame.com/download.asp adresinden edinebilirsiniz.. [Bu mesaj ibrahimakgun tarafından 05 Ağustos 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hayırlı olsun yarın deneyeceğim[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Erutan, 04 Ağustos 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Eğer bu doğru ise tebrikler citten güzel oyundur mu online Beta sını oynadıydım duvara falan yaslanıyorsun karizma fln yapıyorsun :) da abartma... uo dan fazla oyuncusu yok :) uo oynayanların insanların yarısı zeka kapasitesine sahip olmayınca arkadaşın dediği biraz doğru oluyor bi bakıma.. onu kast etmiş heralde.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dosyalardan full clienti indirirsem oyun onun icinde varmi yoksa oyunuda mı indirmeliyim baska yerden ?[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 P4 2.8C 120GB SATA 7200 RPM , 1k Ram , 1mb bağlantı altında evimde açtım. UO Kadar Bandwith istemediği için bu bağlantı bu makine ile 50-60 kişiye kadar kaldırır diye düşünüyorum.Player sayısı artığında sistem yükseltmesine gidicem.Şu an için bu bağlantı bu makine kafi.. Sitemiz yenilenmiştir..[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First MU Online Server =/= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaşlar serverımızın yeni clienti çıkmıştır . . . Sadece bu clienti indirerek oyuna girebilirsiniz..[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bir çeşit MMORPG..[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sitesi çok güzel olmuş içerik açısından ve meraklandım iyice dosyalarını indiriyorum girecem inş.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Sitenin temiz bir görüntü sergilemesi benim çok hoşuma gitti bunu belirtmek istedim.[signature][hline]www.elegance.gen.ms ----> Elegance UO http://elegancelbr.board.dk3.com/2/ ----> Forumlarimiz... Ölüme giden atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oyun süfer ancak bide sunucuda lag olmasa bide şu günlerde internet berbat olmasa güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Predator-, 05 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ? diablomsu bi mmorpg(level atlamaca ) oyunu oynarken biraz daha rahat imkan sunan bi oyun olsaydi cokta gusel bi oyun olabilirdi hatta(free bi oyun icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Predator-, 05 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ? mukus uttum (u You diye okunur... :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pek bilgi içermese de oyun hakkında açılmış bi konu[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 evet aynen öyle.. Diablo Tarzı Level Atlamalı , Diablo severlere birebir hatta diablo sevenler bilgisayar başında kalkmazlar bu oyunun.Hastalık bir oyun.MMORPG severlere tavsiye ederim.[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 valla bende de hastalık oldu , şu anda işyerinde (ŞANTİYE ) , laptopa yükledim oynuyorum .... (karakterimin adı : GATTS) oyunda en sevdiğim olay ise GATTS'ın giant sword'unun olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi ben daha dün girdim 5 6 saatte 100 oldum :) ghehehe normal diğer serverlarda oynasan 5 6 saatte anca 12 15 bilemedin 20 olursun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Erutan, 05 Ağustos 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: Predator-, 05 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Mu online nedir ? MU nun açılımı ne özellikle ? mukus uttum (u You diye okunur... :)) çok yaratıcı çok başarılı nerden geldi aklına bu derece yaratıcı bir isim?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bi anda geldi aklıma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nasil bu kadar cok level alinabilio ya? ben daha once normal serverlarinda oynamistim baya kassisti level atlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bonus %40 mı ne açık aldığının 40 katı xp alıon :D (yoksa 4 katımı? :D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 %40 ise 0.4 daha fazla aldığın anlamına gelir, bırak 40 ı 4 ü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yoo normalde boğalardan 1k xp alırken 20 30k xp alıodum? :) tabiki şaka :D ben anlamam matamatikten black bişey deme bana :) [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar