DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hangisini tavsiye edersiniz? şu an özellikleri ve fiyatı bakımından mitsubishi asx ağır basıyor. patilerin görüşünü almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 benzinli mi alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 qashqainin bi espirisi yok benzinlide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bütçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Asla kia alma. edit: ilk 1 sene guzel, ondan sonra 2 haftada bir etkili servis yollarina dusuyorsun. Kia hater im. Ulan oluyodum o arabanion icinde. Kastamonu'dan donerken sollamaya ciktim sagimda kamyon var karsidan kamyon geliyor otomatik araba stop etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Selam, Nice o şekilde stop eden Opel biliyorum :) Ama bak yine işe devam ediyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Valla bilmiyorum baska markalarda da ayni sorun yasandigini fakat kia da konsol kalitesi sifir. 2007 de model bizdeki sifir almistik zamaninda. Sag on kapi dosemesi, sol on kapi dosemesine gore bariz bi sekilde koyu sari. 2.0 dizel otomatik. Icerikte 100 km ortalamasi yakit tuketimi vardir. Siddet ve korku unsurlari icerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Selam, Anlık tüketim değil değil mi? (bu nasıl bir Türkçe) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Oncelikle paramesyunum, 100km/lt o. Yani 100 km de ortalama yaktigi yakit litre bazinda. Ikinci olarak kucuklugumde hic kitap okuma aliskanligim yoktu ve yazi yazarken ciddi kotu yaziyorum. Turke yazma konusma dersleri alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yok senin değil kendi cümlesi kafasını karıştırmış ondan demiş:) yalnız hakikaten dizel 2.0 için 13.6 fazla, eğer anlık değilse. sonuçta anlık tüketimde de lt/100km diye yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Selam, Ben en fazla 8.1 lt/100km ortalama gördüm ki onda da aracı oldukça sıkıştırıp bir yere yetişmek için yardırıyordum. Anlıkda ise 24lt gördüm :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Sportage in yol bilgisayarinda anlik deger bolumu yok :D Herifler ozellikle koymamislar heralde asdfsd. Sadece ortalama tuketim ve kalan menzil yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 1.6 atmosferik benzinli araçlarla: Hızlı kalkarken anlık değer olarak 40 görüyorum, Ortalama gördüğüm en yüksek değer ise 15lt.! Kadıköy'den Boğaz Köprüsü'ne bir buçuk saatte gidebilmiştim, kontak kapata kapata. (Tam da belediye başkanımızın trafik sorununun kalmadığını iddia etti haftaydı.) Klima ve hızlı giderek 13.6lt. ortalamada gitmiştim bir hafta boyunca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 2005 1.6 corolla. Kalkista anlik deger 99.8 e firliyordu. Genel ortalamasi 9.0 di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 99.8 daha mantıklı bir sayı bence 40'a sabitlemekten (: Yine de neden 99.9 değil diye soruyorum kendime. Tamamen aletin hesaplamasına göre verilen bir sayı bu anlık değer. Dikkat dağıtmaktan ve meşgul olup eğlenmekten başkaca da faydalı fonksiyonunu görmedim anlık değerlerin. Belki ne tip kullanımda yakıt tüketiminin düşürülebileceğini, ne tip kullanımda da artırıldığını göstermesi bakımından faydalı olmuştur. (not: son iki cümlem birbiriyle çelişmez, sesli düşündüm sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 şu başlıktaki 3 seçenek olsa önümde full donanım dizel juke alırım heralde. kız arkadasıma 2.5 ay önce aldık 1.6 benzinli juke. 7.1lt yakıyor ortalama. Güzel rahat.beyaz şık. Qashqai sahipleride kıskanıyor bence jukeları.ucuz olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 7.1 çok hoş benim dizel arabam o kadar yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Kullanım şekline, etraftaki trafiğe göre falan çok değişiyor. Ortalaması 10'un üzerinde olan 1.6 benzinli aracımla bir gün 5.6 ortalama yaptım her gün gittiğim yolda. Yorgun ve bayık haldeydim, trafik de ne hızlı ne ağır akıyordu. O gün çok şey dank etti kafama. Bir keresinde de pazar sabahı Zekeriyaköy'e gitmiştim. Yukarı eğimli virajlı yollardan da geçmeme rağmen, hiç yakıt tasarrufu kaygısı duymadan 7.5 falan tutturmuştum. Kısacası yakıt tüketimim sebebiyle kötü kullandığım için kendimi değil, etraftaki araçları suçlamak eğilimindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 "ortalama" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 3. paragrafım neyse de, her gün gittiğim yolu -yalnız tek gün gitmek nasip olmuş olsa da- günlük ortalamada yarı tüketimle gidince değişik hissettim. Kafam dağınık, bir şeyler demeye çalışıp hikaye anlatmaya geçiyorum, pardon. (: Özetle demek istediğim insanların ortalamalarının bir şey ifade etmeleri için gidilen yolun, trafik yoğunluğunun ve kullanım alışkanlıklarının ortalamaları da değerlendirilmeli, yoksa çoğu zaman afaki kalıyor. İşte o yüzden hikaye anlatmaya dalıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 juke'ün tipini ben sevemedim ya. şu farları ön cama kadar uzatma modasına alışamadım bi. eve online'daki tormentor'a benziyor araç sürekli sırıtıyo gibi bi duruşu var. yoksa eniştem aldı bi tane güzel araç ama dediğim gibi elektriğimiz tutmadı. kia almayacağız yani, durum onu gösteriyor. qashqai'nin de ismi var ama tasarım olarak asx'den daha hoş geliyor gözüme açıkçası. yoksa teknik özellikler bakımından asx 1. sırada şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 juke a önden değil yandan ve arka çaprazlardan bakarak canlı olarak incele. yavas yavas önünü de seversin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 DoruK said: kia almayacağız yani, durum onu gösteriyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Juke tam bir genç arabası bence, eğer kendin için alıcaksan juke tercihi çok güzel olur.Hele fistanın dediği yakıt tüketiminde ise araba gerçekten olağanüstü ekonomik bi araçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar