Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burçlar hakkında

Saeros

Öne çıkan mesajlar

biraz önce aklıma geldi. neredeyse bütün burçlarda şöyle bir özellik olur: "iyi huyludurlar, düşüncelidirler, iyimserdirler, merhametlidirler, yardımseverdirler, sevecendirler" vs. vs.

yahu bi burç tasvirinde de yazmaz mı; "psikopatın allahıdırlar, manyaktırlar, şizofrendirler, ruhları kararmıştır, tüm seri katiller ve sapıklar bu burçtan çıkar" filan. tüm burçlar pollyanna mı be kardeşim?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

simdi soyle oluyor sanirim . burclar sen dogdugun andaki karakterini soyluyor . esasen super bir adam olmana ragmen ilerleyen yillarda yasadiklarin seni psikopat vs yapiyor . ondan oluyor sanirim . yoksa burclar kesin dogrudur . dogru olmamasi diye bir sey olamaz[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

dağılın ulen inanmayın burca falan :). ben kendi burcum hakkında bldiğim tek şey gezegenimin venüs olması . bide simgem ok adan at-adam gerisini bilmiom :) yay buruyum amma hiç bişi bilmem . yay burcu sevecendir yazanada inanmam . kızdımı kimsenin gözünün yaşınada bakmam :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paranoyaktır, .çapkındır, şizofrendir, affetmez(kızları :lol: )
çok pis rezil eder, çok hızlı düşündüğü için fena laf geçirir altından kalkamassın kalksan bile bi tane daha geçirir afallarsın :lol: Kraldır, bab th3 k3nk dir ama kafası atarsa çok fena yapar, hemen hemen 100 kızdan 90ı sevmez erkeğini sebebi de yediği kazıklardır, çok fena kazıklar, altındaki dona kadar alır, suya götürür susuz getirir, çakaldır, tilkidir, pit bull dur ne olursa olsun benim burcumdur : İKİZLER[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bazen yani çok sıkıldıımda artık yapcak son şey olarak burç okuom inanıom ama soora hadi len diom genelde :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...