Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Dondurma kola vb gibi şeyler tüketmesinde bi sakınca varmı ? Ha bu arada bide ot yemeye başladı..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bizim 4,5 aylık pıtbull yapııo bunlarıda ne yapııcas ya alıştıda..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ot yesinde çikolatalı seyler yemesin gözleri erken yaşta kaybeder yavrucak[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hade Yaaa[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 köpeğin ot yemesi karın arısına delalettir diye biliyorum daha sonrasında yediklerini çıkarır diyede biliyorum. ondan aman tikkatte diyorum.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 komşuda boxer vardı karnı agrıdıgında bunu dolaştırmaya cıkartıyorlardı salıyorlar otlaga baya bi yiyor ama feci leş kokuyor agzı sonra 8 kat asansörle yukarı cıkıyorduk ama nefes almamak lzm yoksa kesin kusuyosun kokuya feci nefes alıp veriyo bikaç sn de içerde durulmıcak kadar kokutuyor ot yesin iyidir ama şeker, çikolata,dondurma vb vermeyin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tatlı ve alkollü şeyleri verme hayvanazararlı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kopeklerı bılmıyorumda kedıler dondurmaya bayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şekere herkes bayılır zaten de, köpekleri kör yapıyor. çikolata dondurma gibi şeylerden uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Ardeth, 14 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: tatlı ve alkollü şeyleri verme hayvanazararlı ya piskopatın biri köpeğin agzını zorla açıp rakı dökmüştü gözümün önünde ondan sonra (ilginçtir) köpek masanın üstüne atladı, pirzola,kavun ve peynirin tadına bakmıştı 13-14 yaşınad mıydım neydim aklıma kazınmıştı hah hah hadi bakalım :P[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Quivalen-soth, 15 Eylül 2004 00:11 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 14 Eylül 2004 14:31 tarihinde demiş ki: tatlı ve alkollü şeyleri verme hayvanazararlı ya piskopatın biri köpeğin agzını zorla açıp rakı dökmüştü gözümün önünde ondan sonra (ilginçtir) köpek masanın üstüne atladı, pirzola,kavun ve peynirin tadına bakmıştı 13-14 yaşınad mıydım neydim aklıma kazınmıştı hah hah hadi bakalım :P ahahahahhahahahaha[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: DynamicK, 14 Eylül 2004 14:23 tarihinde demiş ki: komşuda boxer vardı karnı agrıdıgında bunu dolaştırmaya cıkartıyorlardı salıyorlar otlaga baya bi yiyor ama feci leş kokuyor agzı sonra 8 kat asansörle yukarı cıkıyorduk ama nefes almamak lzm yoksa kesin kusuyosun kokuya feci nefes alıp veriyo bikaç sn de içerde durulmıcak kadar kokutuyor ot yesin iyidir ama şeker, çikolata,dondurma vb vermeyin ağız kokusuyla ilgili laflarınada koptum zjdnuhzuhadfds asansör fln sgfdghfd[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 köpeğin ot yiyorsa karnı ağrıyordur. köpek ve kediler otları genellikle karnı veya biryeri ağrıdığında yer. şekerli şeylerden asla verme, kör edersin. tostta sorun olmaz kolayı bilemem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya şekerin de kör ettiği felan da yok be abiler benim köpekler kesme şeker vermeden av yapmıo 5 yaşına geldiler hala cin gibiler[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abur cubur dışında kendi yemeklerini vermenin bir sakıncası yok. kola verme garip hayvana.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar