Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ya bizim köpek 3 senedir halı yalıyor.Ama durmadan.Hobisi gibi birşey haline geldi. Ne bu şimdi?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ara sıra yalıyorsa sorun yok bazen patisini yalarken halıyı da yalar. ama sürekli yalıyorsa, ya orda koku vardır, ya da veterinere git bi sorunu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 sürekli yalıyorsa bi sorun olabilir bi veterinere git. mazallah kıl tüy kaçar ciherlerine ölür hayvan[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 walla kedi gibi olur ona gore hep bogazında takılır o tuyler hatta akcıgerıne gıder kansere yol acabılır onlar kedı gıbıde cıkaramazlar tuylerını devamlı bır yalama varsa kesınlıkle bır veterınere goturmenı tavsıye ederm....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1-2 gündür araştırdım ama kesin birşey söyleyemeyeceğim.. bi veterinere danış..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Benım kedı bır gun tuy kustu boyle sey gormedım ben. Kedı garıp hayvan ya. Omu kustu benmı kustum anlamadım. O an sekılden sekıle gırdım yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tüy kusan bir kedi görsen sende şikeilde şekile girersin ya, benimde kusasım geliyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Benim kedim beni yalıyor var mı ötesi :D Önce yalanıyor, ediyor, temizleniyor, sonra gelip bir de beni temizliyor :D[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Lol spidee. Sende veterinere götür kediyi bi hastalığı olmasın.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar