MertHaspolat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Arkadaşlar son bikaçgündür forumda dile getiriyorum biliyosunuz köpek alicağımı ve son noktaya karar verdim BEAGLE! Fakat bir sorunum var. Bizim komşumuz köpekler çok pistir diyor & evi çok kokutu diyorlar. kendilerine özgü bir kokusu varmiş bu hayvanların o koku evin 4 bir yanını sarıyormuş ve nefesi çok pismiş.böyle duyumlar aldım.koku konusu felan nasil olcak pislik konusu bunlara nasil bir çözüm bulabilirim.apartmanda oturuyoruuz bahçe felan yok fakat hemen yanda çimenlik var yazın günün 15 Saati Boşum Okulla açilincada 9'dan 3'e kadar evde yokum geri kalan zamanda evdeyim sizce bakımını üstlenebilirmyim. Şimdiden teşekkürler.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evde öğlenleri çıkracak kimse yoksa alma köpeğin bakımını yaptığın sürece de kokmaz ama öğlen çıkaracak kimse yoksa alma yazık hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Bu arada diğer topicte gördüm öyle direk BEAGLE diye söyleme köpeğin ismini dalga geçerler, bigıl diye söyleniyor bilmiş ol. Beaglelere merak saldım dediğin için söylemeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Köpek bahçede bağlı olduğunda bütün bahçeyi bile kokutmayı beceriyo evi illa kokutur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kopek giren eve melek girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Evin leş gibi köpek koksun her daim istiyorsan al.. Bekar öğrenci evinde belki ama diğer türlü yok arkadaş yaşanmaz öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ya nolcak beagledan.kedi kadar şey ztn ufak köpek ve kedi evde olur fakat büyük köpekler hakkaten zor ayrıca köpeğinize ve evinize iyi bakıosanız kokmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kopeklerı yıkarsan kotu kokuyorlar yıkamazsan yıne kotu kokuyorlar ınsanla hayvan bır arada yasar mı lan zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bizim köpekler bir yıkanmadıkalrında kötü kokuyor ya.. ne yediriyorsunuz ahyvanlara ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 senko said: kopeklerı yıkarsan kotu kokuyorlar yıkamazsan yıne kotu kokuyorlar ınsanla hayvan bır arada yasar mı lan zaten! insanda bir hayvandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 her gun yika kopegi kokmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Köpeği 3 haftada bir yıkıyoruz, evimiz de düzenli temizlendiğinden mis gibi kokuyor. Köpeğin kendisi de mis gibi kokouyor. Bakamazsan insan da kokar zaten. Bakabileceksen al evine, en güzel arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 köpeğine azarro sıkan arkadaşım var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar