DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Balta ya bilerek o penalty i verdiler. insanlar seri üretime geçip t2 versiyonunu da üretmesinler diye. Hatasız kul olmaz hatasıyla sevelim baltayı.
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 megetege said: Uslu bir cocuk olursan corp titanlarima binmene bile izin veririm hem. :D ulan mete koptum burda :D bu arada turk ticaret iyi de, kanal yöneticilerini biraz sert tutun bence.. biz türkler arasında genelde geyik boldur, hani "satılık titan bpo'su, isteyen var mı?" yazarsın, "10m veririm" diye atılır biri :D misal ben yaparım kesin o yüzden kanala girmeye niyetim yok girersem de atın direk zira bende ciddiyetsizlik level5 :D bana yine de biraz sakat geliyo zira ticaretle uğraşanlar genelde kar amaçlı yaptığı için, hemşeri hemşeriyi gurbet ..... misali tartışmalar da yaşanabilir... hazırlıklı olmakta fayda var
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Eski konuları açma salih, sıcak bir tartısmanın arifesine denk gelmişti konu, 2 tarafta asıp kestiydik alakasız yere :) Neyse ben kanala girdiydim bi dönem, öle birbirini kazıklayacak tiplere benzemiyodu kanaldakiler. Zaten kanal sırf ticaret amaçlı bi kanalda değil sanırım.
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Exotic Dancer satan varsa ben kanala girebilirim :D Geminin demirbaşı kendisi.
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 oha konu eskiymiş harbi :) yeni mesaj diye üstte görünce farketmedim :)
Öne çıkan mesajlar