DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Balta ya bilerek o penalty i verdiler. insanlar seri üretime geçip t2 versiyonunu da üretmesinler diye. Hatasız kul olmaz hatasıyla sevelim baltayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 megetege said: Uslu bir cocuk olursan corp titanlarima binmene bile izin veririm hem. :D ulan mete koptum burda :D bu arada turk ticaret iyi de, kanal yöneticilerini biraz sert tutun bence.. biz türkler arasında genelde geyik boldur, hani "satılık titan bpo'su, isteyen var mı?" yazarsın, "10m veririm" diye atılır biri :D misal ben yaparım kesin o yüzden kanala girmeye niyetim yok girersem de atın direk zira bende ciddiyetsizlik level5 :D bana yine de biraz sakat geliyo zira ticaretle uğraşanlar genelde kar amaçlı yaptığı için, hemşeri hemşeriyi gurbet ..... misali tartışmalar da yaşanabilir... hazırlıklı olmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Eski konuları açma salih, sıcak bir tartısmanın arifesine denk gelmişti konu, 2 tarafta asıp kestiydik alakasız yere :) Neyse ben kanala girdiydim bi dönem, öle birbirini kazıklayacak tiplere benzemiyodu kanaldakiler. Zaten kanal sırf ticaret amaçlı bi kanalda değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Exotic Dancer satan varsa ben kanala girebilirim :D Geminin demirbaşı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 oha konu eskiymiş harbi :) yeni mesaj diye üstte görünce farketmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar