Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi ben Köpek Almayı Düşünüyorum ama...

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Aması ne cins alacağıma karar veremedim.
Alacağım köpek "güçlü ve büyük bir köpek olmalı" hani kaniş ve o fare kırması köpeklerle işim olmaz yani :=)
Birde bahçem var bir süre orada büyütücem ama taşınım bahçesiz bir eve gitme durumu olduğundan hem ev hem bahçeye uyumlu bir köpek cinsi fikri??

Ha birde az tüy döken olması önemli :P[signature][hline]In RunUO We Trust
Dalamar?
Sosyal ağlarda paylaş

oo sen de çokşey istemişsin ya.
bahçede kalcak ama yine de az tüy döken istiyorsun.
kangal, doberman ve rottweiler geliyor aklıma da.. üçü de saldırgan köpek, kangaldan sanki daha çok memnun olucaksın gibi
ama onlar da pek ev işi değil.. neyse[signature][hline]Kurallar.
Kurallar..
Kurallar...
Kurallar....

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Eylül 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bahçesiz eve taşıncaksan büyük köpek alma yazık köpeğe ya apartman dairesinde büyük hayvan çok zor valla[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bende iki tane kangal var bence bahçelide kalma durumunuz varsa al ama eve giderseniz beslemen nerdeyse imkansız izimkiler 2 yaşında biri diğer 1,5 çok sevimliler ama zor bakmak ibizmkiler fabrikada duruyor ondan yer sorunumuz olmuyor bence labrador veya golden al derim[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uyushuk, 19 Eylül 2004 04:00 tarihinde demiş ki:
yalvarırım şehirde yaşayanlar artık kangal beslemesinler. hayvan doğasına aykırı yetişiyor. normal olarak 15 km koşar yürür gezer o hayvanlar.

+1[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sibirya kurdu al hem heykel gibi duruyor bahçede mis ya.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...