mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya bak çocuklu mocuklu koskoca adam olmuşun hala trashtalk yapıosun bana. gel bi gun oynayalım :D
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 pati basket maçlarına gelin bütün çirkeflikleri göstereyim. rakibe çaktırmadan nasıl dirsek atılır, çengel atma sanatı, ribaund mücadelesinde yapılabilecek çirkin hareketler, hücum faul yaptırma sanatı, hakemi aldatma vs. :)
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yewhyfywefwehf abi yalnız keremi sen son maçta görmedin adam bildiğin antremanlıydı ve baya iyi oynadı, şu anda ezer hepimizi. dreagloth said: ki kendisi kötünün kötüsü bir oyuncudur.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yüzyüze bakan iki oyuncudan hücum tarafı kolunu koyup diğerini ittiğinde faul olmuyor diyenler var şu an burada sanırım. Veya çalınmıyor diyen.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sosisliden onayı aldığıma gore artık sırtım yere gelmez asdassa
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Söylemesi ayıp iyi oynarım bu oyunu. İstanbul'da olsam da sizin maçlara gelebilsem ve havanızı alsam ne hoş olurdu.
cabot Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Leadman said: Yüzyüze bakan iki oyuncudan hücum tarafı kolunu koyup diğerini ittiğinde faul olmuyor diyenler var şu an burada sanırım. Veya çalınmıyor diyen. kolunu koymak var da insandan insana değişiyor.Hafif koyarsın rakibi birazda olsun uzaklastırmak için.Ama ittirip dısarı atamazsın yani veya turnikeye kalkarken o kolu acamazsın.Acarsan faul işte
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 alırdın valla biz amatörüz 20şut atıyoruz 1'i zar zor giriyo turnikeler falan zar zor, en yükseğe zıplayabilenimiz fileye değiyor, gelebilseydin de iki üç hareket gösterseydin :)
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hele hotdog ne şut atmayı bilio ne turnike bırakmayı. düşün yani derrick rose turnikesi bile atamıyo.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Hotdog said: alırdın valla biz amatörüz 20şut atıyoruz 1'i zar zor giriyo turnikeler falan zar zor, en yükseğe zıplayabilenimiz fileye değiyor, gelebilseydin de iki üç hareket gösterseydin :)Gösterirdim de ben şutör oynuyorum. Ritmimi bulunca hiç affetmem. Söylemesi ayıp son katıldığımız turnavada üçlük kralı olmuştum. İyi atarım yani. Antalya Kaş'a yolunuz düşerse beklerim, aklınızda bulunsun.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Yıl 2011 İnternette özellikleriyle övünen var hala.
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben lisedeyken bizde de vardı öyle tipler. Bunların cezası basit her top kaldırdığında koluna geçiriceksin okkalı bi tane faul diyip tekrar top kullanıcak, 4-5 tane çaktın mı koluna ağlamaya başlar o zaman dirseğine sahip ol diceksin gg wp...
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 budur hemde her zaman budur eksiksiz harbiden. Ders verir gibi anlatmış.
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yap savunmanı, ver bloğu beynine.bak bir daha gelebiliyor mu :P
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Blok koyamazsın yakın boylarda, çünkü dirsekle bastırarak seni açıyor rakibin arayı,zaten biraz da fadeaway biliyosa adam ciddi mesafe oluşturup rahat şut çıkarıyorlar kısa mesafeden.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Herif fadeaway bilse zaten beni itme gereği duymaz. Bilse de atamaz zaten, şut özelliği olmayan bir takozdu.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 EricCantona said: Ben lisedeyken bizde de vardı öyle tipler. Bunların cezası basit her top kaldırdığında koluna geçiriceksin okkalı bi tane faul diyip tekrar top kullanıcak, 4-5 tane çaktın mı koluna ağlamaya başlar o zaman dirseğine sahip ol diceksin gg wp... bana bunu yapan en son elemanın burnu kırılmıştı mesela. gerçi isteyerek olmamıştı ama farketmez yani. o tarz sonuçları da olabiliyor bu saçmalığın.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Basketbolu bilen adamla oynamayınca keyfi çıkmıyor. Futbol bodoslama oynamayı kaldırabiliyor ama basketbol kaldıramıyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 lisede basketbol takımındaydım ben. ilk maçı hiç unutmuyorum, dövmüşlerdi resmen. aynı senin gibi ağlamıştım ben de maç sonrası hocaya.
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben ağlamıyorum ki. Herifler benim faul dememin akabinde bir pozisyonda blok yedi. Blok yiyince faul diyor, ben de atladım hemen "tertemiz bloktu" diye. Sahayı terkettiler. Öndeydik ve çevirme şansları da yoktu zaten; ayrıca kondisyonları yok, bitmişlerdi.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 4 sayfa mesaj olmuş, mangalda kül kalmamış, cumartesi gelin oynayalım desek 6 kişi oluruz maksimum ki o 6 kişinin 3 ü yazmış buraya.
Öne çıkan mesajlar