Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıktım be agali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

bende düştüm 1650den 1400 e :(

bende 1699 dum hadi 1700 olsun diye ugrasırken 1395 te bıraktım toplamda 15 maç yaptıysam 5 tanesini 5 kişi bitirdik fix 1 yada 2 çıkan oldu hoş şu iki günde 10 maç arka arkaya kazandım ama s2 saolsun s2p attı herşeyi.. 10 maçın 3ü geldi o 3ünde 1ini kaybetmiştim bişi değişmedi 1498 takılıyorum öyle..
Mesaj tarihi:
Bende geçtiğimiz aylarda 1700den düştüm 1350 civarına. Dikkatimi çeken, 1600 civarlarında inanılmaz sorunlu insan var. 1300 ve 1400 oyunlarında eğlendim baya. Dibi gördüm yani, şu an gene geldim 1600e sorunlu bölgeye.
Bir de Türk gördümmü cidden kaçmaya çalışıyorum, mümkünse aynı takım olmasın. Takımımda Türk varken 10 oyundan sadece 1'ini fln kazandım. Bi de TR chat kanalı rezalet resmen.
Mesaj tarihi:
1800 oyunlar daha leş emin ol, yaklaşık 3 ay 1600-1700 arası gidip gelmelerim sonucu aşabildim barajı fakat çok daha iğrenç oldu oyun... aptal saptal bırakıp gitmeler, fb verince quitler, her halta rage çekiyor bu güzide oyuncular... şimdiye kadar birçok online oyun oynadım fakat bu kadar leş bir kitleyle karşılaşmadım. böyle olunca arkadaşın 1300 mmrli hesabı aldım 1700 yaptım ve oyunu bıraktım artık huzurluyum...
  • Admin
Mesaj tarihi:
inatla düşürdüm ben psr en düşük halinde en çok eğlendim. :)

1350 iken zevkli idi epey

suan 1500 civarında geziyor ama 2 oyundan birisinde sorunlu bir tip oluyor hep takımda.
Mesaj tarihi:
yok abi bunlara bişey yapmayacaklarsa oynamayalım. adam pharohla ortaya gitti 3 dakka 5 kere öldü nhye sonra afk sonra sw de onu görüp afk oldu ss de oldu. 2 v 5 takıldık.
Mesaj tarihi:
Bana da hiç denk gelmiyor nerdeyse. hatta bugün karşı takımdan birer birer 3 kişi dc oldu. adamlar 2v5 kaldı rmk de olmuyo.
sonra diğeri çıktı bu 1 kişi kaldı.
ra ile dolanıyo. concede e bastı otomatik defeat tabi sdf
Mesaj tarihi:
gecen bizim takımda birisi cok dellendi bizde concede etmiyoruz genelde etmeyiz adamda rage girdi herseyini sattı hepsine ucan kurye aldı cıktı oyundan bizde sonra rahat rahat concede ettik
Mesaj tarihi:
valla eu serverlari ne halde bilmiyorum ama us serverlari dediklerinin iki kati mallarla dolu ustune ustluk 7/24 shit talking + brezilyalilar. abi sirf su oyun yuzudunden brezilya irkcisi oldum adamlar ne ingilizce konusuyo nede team muhabbeti var alayi carry alip salak salak feedliyip jajaja seklindeki tepkileriyle beni fasit biri haline getirdiler burdan butun brlilere saygilarimi sunuyorum
Mesaj tarihi:
Lothrodel said:

valla eu serverlari ne halde bilmiyorum ama us serverlari dediklerinin iki kati mallarla dolu ustune ustluk 7/24 shit talking + brezilyalilar. abi sirf su oyun yuzudunden brezilya irkcisi oldum adamlar ne ingilizce konusuyo nede team muhabbeti var alayi carry alip salak salak feedliyip jajaja seklindeki tepkileriyle beni fasit biri haline getirdiler burdan butun brlilere saygilarimi sunuyorum

abi eu'da aynısını ruslar yapıyor işte,swe kidlerde trash talk master
Mesaj tarihi:
poopla said:

RaidenXelRu said:

1500 ustu beyni olan 2 kisi arıyorum , ilk mesajımda yazdıgım seyler sizede garip geliosa msj atınız

catlikethief ekle

PlusOne ekle.
  • Yeni Oluştur...