valequenta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Turkiye'de Xbox kullanan cok var mi bilemiyorum o yuzden getirmeden once bir sorayim dedim, laptop promosyonu olarak gelen 4 GB xbox 360'i satabilir miyim acaba alan cikar mi? ve kaca gider piyasasi nedir xboxlarin Turkiye'de ? Agustos sonu geliyorum bu arada, almak isteyen olursa USA piyasasindan yuksek TR piyasasindan dusuk birseye birakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 izin vermeyiz böyle bişye yapmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 illa ki satılır. neden satılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sadece PS3 oynaniyor gibi bir izlenim varda bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yok öyle bişey iyi fiyata satarsan alan olur kesin ben bile düşünüyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya işte 3-5 tanede xboxcu var tabi.ama onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yani 300 dolar var aklimda bilmiyorum iyi mi? bir iki bildigim turk acik arttirma sitesine baktim da 500 TL ye satiliyor ortalama. satan da cok az kisi var hatta o yuzden sordum acaba alan yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben 600 e almıştım elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 xbox 360 slimler için fw sorunu olduğundan pek satılmıyor aslına bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hmm elimde kalabilir yani? geldikten sonra 2-3 hafta icinde satmam gerekiyor, bakalim deneyecegiz sansimizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bence pahalı ben normal xbox 360'ı 1 yıl önce 300 liraya almıştım. +1 kolda ebay' dan aldım 40 liraya kargo filan işte her şey 350' ye geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 evet ebayde 200 dolar filan su an. burdada satarim zaten ebayde de, eger turkiye piyasasiyla cok fark varsa usa piyasasindan pahali tr piyasasindan ucuza satarim diye planliyorum agustos sonu gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar