Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 nadal ezmiyor murray nedense çok kötü oynamya başladı bu arada murray fanboi um şimdiden bilgilendiriyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 facepalm vardı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben de öyleyimn de dayanamadım abi ülkende grand slam oynuyorsun 3. sete gelmemişsiniz 25 basit hatan var. sopayla döverler. edit: 3. sete gelmişler bunu dediğimde kayıta geçsin diye editleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bence baskı altında hissediyr kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya tabi aşırı baskı altında adam bir de kasığında galia bi sakatlığı varmış ondan da olabilir de bıraktı yani maçı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 su son oyunuda bu kadar ugrastan sora alamayınca muhtemelen artık murray yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi adam bildiğin baskının ve beklenti kurbanı oldu.adamın basit hata sayısı 30 u buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi nadal'ın şu sayıları falan murray'i çileden çıkarıyo resmen. mental olarak çok eksik adam. 2. setin başındaki basit hatadan sora adam bitti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 iyi direniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 dayanıyor da ilk seti o kadar iyi oynayıp kazandıktan sonra moral olarak nasıl böyle çöküp 2 set kaybetti onu anlamadım ben hani direk ipler elindeydi ilk seti o kadar direnip aldıktan sonra ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ve finiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ve final djokovic - nadal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 al işte şu az önceki rally'de ne kadar güzel oynadı ama işte bi sorunu vardı maç boyunca belli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 NADANIN KIZ KARDEŞTE GÜZLEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 djokovic foreva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bugün tr saatiyle saat 16:00 da sharapova vs kvtiova finali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 noldu la fedoya caktilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fena çaktılar hemde.2-0 dan verdi hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 federer eskidi ya :/ cokoviç de baya iyi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tsonga nın fan boyu oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.france24.com/en/files/imagecache/france24_169_large/article/image/sharapova-kvitova.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Novak Djokovic çakacak eğer o yenmeseydi Tomic'i ondan bir sürpriz bekliyordum. Daha önce 2 kez kazandı wimb.'da ama çimen'de şans vermiyorum Nadal'a şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 murray'in elenmesiyle favorim djokovic şu anda hayırlısıyla bi çaksın nadal'a da seviniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Dartanian said: Djokovic alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 nadal ezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar