Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wimbledon 2011

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Açıklayayım şu turnuva mevzusunu;

WTA Sezon Sonu Şampiyonası bu yıldan itibaren 3 yıl boyunca İstanbul'da düzenlenecek. Sezon sonunda sıralamada ilk 8'e giren tenisçiler katılıyor. Turnuva Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak.

Biletler kısa süre önce satışa çıktı ve fiyatlar gayet makul. Grup maçlarının olduğu ilk 4 gün; 1.kategori 20 lira, 2.kategori 10 lira, yarı final ve final maçlarının olduğu son 2 gün; 1.kategori 40, 2.kategori 20 lira. Şuradan inceleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ntvspordan;

said:
Ayda Uluç, eylül ayında dünya sıralamasındaki ilk 8 sporcunun belli olacağını ve bu sporcuların WTA Championships İstanbul 2011'de sahne alacağını ifade ederken, Sinan Erdem Spor Salonu'nda organize edilecek turnuvada seyirci sıkıntısı yaşanıp yaşanmayacağı konusundaki soruyu, ''Bu konuda büyük planlarımız var. İlk zamanlar kaygı duyduk. Sinan Erdem Spor Salonu 16 bin 700 kişi kapasiteli. Burayı bu şekilde doldurmak zor. Ancak salonu 6 bin 500 veya 7 bin kişi olacak şekilde düzenleyeceğiz'' diye yanıtladı.

http://www.ntvspor.net/haber/tenis/41527/istanbulda-wta-heyecani

diğer yarı final de başladı bu arada

edit:

radagast62 said:

Wimbledon'a dönecek olursak; Kvitova-Lisicki finali istiyorum. Masha beni affetsin.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

abi ozmn geçen seneye gore farklı bi turnuva. geçen seneki turnuva yanlış hatırlamıyosam açık havaydı. sinan erdem'de duzenlencekse kapalı olucak demektir. bide salon çok buyuk tabi. o yuzden geçen seneye gore insancıl yerlere gelmiş heralde fiyatlar. geçen sene ben final için 200 liralar hatırlıyorum cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...