radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Açıklayayım şu turnuva mevzusunu; WTA Sezon Sonu Şampiyonası bu yıldan itibaren 3 yıl boyunca İstanbul'da düzenlenecek. Sezon sonunda sıralamada ilk 8'e giren tenisçiler katılıyor. Turnuva Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. Biletler kısa süre önce satışa çıktı ve fiyatlar gayet makul. Grup maçlarının olduğu ilk 4 gün; 1.kategori 20 lira, 2.kategori 10 lira, yarı final ve final maçlarının olduğu son 2 gün; 1.kategori 40, 2.kategori 20 lira. Şuradan inceleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Wimbledon'a dönecek olursak; Kvitova-Lisicki finali istiyorum. Masha beni affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ntvspordan; said: Ayda Uluç, eylül ayında dünya sıralamasındaki ilk 8 sporcunun belli olacağını ve bu sporcuların WTA Championships İstanbul 2011'de sahne alacağını ifade ederken, Sinan Erdem Spor Salonu'nda organize edilecek turnuvada seyirci sıkıntısı yaşanıp yaşanmayacağı konusundaki soruyu, ''Bu konuda büyük planlarımız var. İlk zamanlar kaygı duyduk. Sinan Erdem Spor Salonu 16 bin 700 kişi kapasiteli. Burayı bu şekilde doldurmak zor. Ancak salonu 6 bin 500 veya 7 bin kişi olacak şekilde düzenleyeceğiz'' diye yanıtladı. http://www.ntvspor.net/haber/tenis/41527/istanbulda-wta-heyecani diğer yarı final de başladı bu arada edit: radagast62 said: Wimbledon'a dönecek olursak; Kvitova-Lisicki finali istiyorum. Masha beni affetsin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi ozmn geçen seneye gore farklı bi turnuva. geçen seneki turnuva yanlış hatırlamıyosam açık havaydı. sinan erdem'de duzenlencekse kapalı olucak demektir. bide salon çok buyuk tabi. o yuzden geçen seneye gore insancıl yerlere gelmiş heralde fiyatlar. geçen sene ben final için 200 liralar hatırlıyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi ben zaten sinan erdeme 10 dk mesafedeyim direk ordayım bu fiyatlarla sdjlkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 allah be bende geliyorum.büyük bi pankart hazırlarız Pati fakirler tenis klübü ghuyahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi sharapova çok iyi çevirdi seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yalnız bu sharapovanın ne kadar sert bi yüzü var.dinlenirken bile birilerini dövüyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sadece ilk katını kullanacaklar tribünlerin. Biletixteki yerleşim planına bakınca da anlaşılıyor zaten. http://web03.biletix.com/static/images/live/venue/seatingplan/1S-sinanerdem_wta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oha ya kaçıncı hata puanı verdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Lan reji Lisickiyi göstermeyi bırak lan biraz Sharapovayı görelim bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şarap özet geçio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sharapova yargılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yalnız şimdiden biletleri satışa sunmuşlar da bu istanbuldaki turnuvada kim kimle hangi gün oynayacak ne zaman belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Wispy said: Lan reji Lisickiyi göstermeyi bırak lan biraz Sharapovayı görelim bu ne ya sarapova etek altı+18 ahışahşlkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 PAÇALI DON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sharapovayı sevemiyorum ya maç yerine konsantre olsun diye fileye attığı topları izliyoruz kaç oyundur/settir 7-8 vuruşluk bile ralli izleyemedik derken bir 7 vuruş geldi sanırım güç tenisi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sesine kurban oldugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ahahah bende direk facepalm dedim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sharapova file dövüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sharapova geçti final kvitova - sharapova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yargıladı sharapova ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bebeim akti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 vazgeçtim lan resimlerine baktım eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar