Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule18.html yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 3te demek oluyo dimi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evet 3. gmt+2 şeysinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Victoria Azarenka vs. Petra Kvitova başladı ntvsporda, bitince de Maria Sharapova vs. Sabine Lisicki başlayacak sanırım yine merkez kortta. yazayım buraya unutan gören mören girsin izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sharapova verir diye düşünmüştüm azarenka kvitova veriyo pfs upss sharapova sonraymış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 lisicki sharapova fena olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 euhauha siren çalıyor mevzilere :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 siren trolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 çok güzel set aldı yaa kadın bu arada ne maçı bu yarı final mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evet abi yarı final.bundan sonra şarapova nın maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hatun felaket ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kvitova mesir macunu yemiş bu ne ace+çizgi topları ilk seti aldı 6-1 edit:2. set azarenkanın 6-3, final setinde ne olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abiiiiiiiiiiiiii istanbula gelcekleri duydunuzmuuuuu şarapova bozniyaki kivitovaaa abooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ben kaçırdım niye geliyorlar kim geliyor bir de kvitova çok acımasızca oynuyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 TD)Pentagram said: abiiiiiiiiiiiiii istanbula gelcekleri duydunuzmuuuuu şarapova bozniyaki kivitovaaa abooooo Yıkarlar orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aldı kvitova maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hiçbişi yapamazlar. çunku biletler onyuzbinmilyon tl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 istanbulda cup olcakmış.işte benim duydugum bu 3 4 isim dışında baya daha oyuncu olcakmış.erkeklerde olur heralde ona kimler gelcek bilmiom. sanırım eylül-ekim ayında olcakmıs cup oley be,ölmeden canlı görürmüyüm diyodum. mokoko said: hiçbişi yapamazlar. çunku biletler onyuzbinmilyon tl olucak. evet tüm taşınabilir cihazlarım satılıktır. cep telefonu,ipod vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mokoko said: hiçbişi yapamazlar. çunku biletler onyuzbinmilyon tl olucak. Kortun dışından dinlerler gsalkgnsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 valla aşırı pahalı olmazsa bende gitmek isterim görelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 erkekler olmicaktır. istanbul cup wta dahilinde olduğu için sadece kadınlar oluyo senelerdir. ayrıca biletler aşırı pahalı oluyo cidden. ben geçen sene gideyim demiştim ama cidden aşırı pahalıydı biletler. verilcek paralar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o zaman salla veremem uçuk fiyatlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Petra Kvitova 6-2 ile wimbledon finalinde :) lisicki sharapovayı alabilir yanlız bak buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 mokoko said: erkekler olmicaktır. istanbul cup wta dahilinde olduğu için sadece kadınlar oluyo senelerdir. ayrıca biletler aşırı pahalı oluyo cidden. ben geçen sene gideyim demiştim ama cidden aşırı pahalıydı biletler. verilcek paralar değil. abi ortalama rakam verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 wta championships istanbul 2011 http://web03.biletix.com/etkinlik-grup/11916730/TURKIYE/tr 20-40 tl arası değişiyor fiyatlar abi bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar