Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wimbledon 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fede dicem...fedeye oy verdim ama biliyorum final gelince gene eli ayağı dolaşacak!!nadalı anca djo yener....onu da anca federer....yani djo 4. sıraya düşerse ve fede 2 de kalırsa anca o zaman pehhh
Mesaj tarihi:
yine derken????süpriz değil ki..Bu klasman bu srada olduğu müddteçe öyle olucak..seri başlarını önce oturturlar sonra fixture çekerler....,buna göre de 1 en üste 2 en alta yazılır....sonra da 3 numara 2. baya yani djokovice yarıfinalde gidecek şekilde 65. sıraya...4. de yarıfinalde 1. ye gidecek şekilde 64. sıraya yazılır...böyle sırt eşleşmeleri 16. baya yani sırabaşına kadar gider.
Mesaj tarihi:
Şu an ntv spor'da canlı russell-nadal maçı var. Russell yenilsede şov yapıyor resmen mazallah bi amuda kalkıp vurmadığı kaldı, nadal yine nadal, sert şut, puan...
Mesaj tarihi:
zeper said:

yine derken????süpriz değil ki..Bu klasman bu srada olduğu müddteçe öyle olucak..seri başlarını önce oturturlar sonra fixture çekerler....,buna göre de 1 en üste 2 en alta yazılır....sonra da 3 numara 2. baya yani djokovice yarıfinalde gidecek şekilde 65. sıraya...4. de yarıfinalde 1. ye gidecek şekilde 64. sıraya yazılır...böyle sırt eşleşmeleri 16. baya yani sırabaşına kadar gider.

yok nadalin federeri cekme sansi vardi yarisinda. nadal 1, fedex 3 sonucta. murray geldi tekrar.
Mesaj tarihi:
çekme şansı yoktu:)şansla alakalı değil o diyorum.128 lik bir fixture 'da ilk 16 da kuraya katılmaz direk yerleştirilir.Geri kalan torbayı atılır ve bu şekilde dağıtlır.İlk onaltının dizilimi de öyle bir yapılır ki 1. ve 2. sıralar anCAAAKK finalde karşılaştırılır.Yarı final için ise,4 numara 3 ten daha kötüdür diye,onu 1 numaranın karşına çıakcak şekilde yerleştirilir.Şans yok yani,kural bu;)
Mesaj tarihi:
ya eskiden böyleydi,ama bak gene de ilk onaltıyı sıralı yerleştirmişler aralara serpiştirerek,demek ki artık ilk onaltının nasıl yerleşeceğine de kura çekiyorlar anlamadım değişmiş olbilirt tabi.
Masquerade said:

http://www.atpworldtour.com/posting/2011/1536/mds.pdf

1 numara nadal ile 3 numara federer eslesti
2 numara djoko ile 4 numara murray eslesti

yok oyle 1`in karsina 4 konur diye bir kural. :)
  • Yeni Oluştur...