cbaba Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Merhaba arkadaşlar uzun zamandır wow oynadım bu ay artık iyicene baydı hergün aynı şeyler rift aldım ama 1 hafta bile oynamadım haz alamadım eskiden MMORPG lere ilk tanışmam shadowbane ile oldu ve bana kalırsa bu iki oyunada 10 çeker şahsi fikrim forumlarınızda biraz gezindikten sonra shadowbane ye en yakın oyun DFO yi gördüm ve arkadaşların yazmış oldukları deneyimler beni bu oyuna başlatmak için yeterli gibi gözüküyor bir tek canımı sıkan olay öldürülünce silah ve zırhlarınıda lootluyorlar zannedersem okuduğum kadarıyla böyle anladım ben normalde tek oynamayı seven birisiyim yani etrafta gezeyim şu hayvanı keseyim yada bi newbie göreyim ona yardım edeyim oda olmadı townda konuşabildiğim kadar ingceyle sohbet edeyim benim sorum acaba oyuna başlamak için geçmi kaldım yani adamlar aldı başını gittimi skillerini kasarak bi arkadaş bana bu cevabı yazarsa sevinirim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://mrtpk.blogspot.com/2010/12/df-xxbar-silent-roportaj.html burayı bir oku abi.Benimle df hakkında yapılmış bir röportaj var.Detay bilgiler de içeriyor.Oyun da skilleri geliştirmek kolaylaştı,eskiden olsa çok zordu fakat artık kolaylaştı.Denemen de fayda var.Oyun içinde sana yardımcı da oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Okudum kardeş güzel bi röportaj olmuş ben 14 günlük trialle oyunu tanımaya çalışıyorum 2 gündür daha klavyeye ve maus'a basma olayında karıştırıyorum dün gece 3-4 saat oynadım bi mob kesebilmek için nerdeyse 30 dakka uğraşmışımdır. nedeni bir mob yanına geliyor diğerleride uzaktan vurup duruyor 2 tane mob kesebildim ikiside şansıma boş çıktı. buarada 2 defada öldüm:) sonra towna geridöndüm bu oyunda bana insan yok gibi geliyor ama başlangıç yerlerinde herhalde bu boşluk neyse bi başka kişi vardı town da yenimi başladın dedi evet dedim adam adam bana tradeden 2 paket verdi içinde kılıçlar elbiseler oklar yaylar falan param yok dedim gift dedi ve ondan sonra oyun biraz daha hoşuma gitti yanlız ufak bi sorun var haritada tüm isimler iç içe yani kendimi zor görüyorum isimlerden kardeş ben dwarf açtım nicim kaba sakal belki oyunda görüşürüz cevap içi teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Rica ederim.Ben 2 yıldır oynuyorum.Oyun içi adım xxbar silent.Oyunu beğenip satın alırsan clanımıza alırız seni.Hertürlü desteği veririz sana.Starter şehirleri boş olur genelde,hatta kimse olmaz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 cbaba said: Okudum kardeş güzel bi röportaj olmuş ben 14 günlük trialle oyunu tanımaya çalışıyorum 2 gündür daha klavyeye ve maus'a basma olayında karıştırıyorum dün gece 3-4 saat oynadım bi mob kesebilmek için nerdeyse 30 dakka uğraşmışımdır. nedeni bir mob yanına geliyor diğerleride uzaktan vurup duruyor 2 tane mob kesebildim ikiside şansıma boş çıktı. buarada 2 defada öldüm:) sonra towna geridöndüm bu oyunda bana insan yok gibi geliyor ama başlangıç yerlerinde herhalde bu boşluk neyse bi başka kişi vardı town da yenimi başladın dedi evet dedim adam adam bana tradeden 2 paket verdi içinde kılıçlar elbiseler oklar yaylar falan param yok dedim gift dedi ve ondan sonra oyun biraz daha hoşuma gitti yanlız ufak bi sorun var haritada tüm isimler iç içe yani kendimi zor görüyorum isimlerden kardeş ben dwarf açtım nicim kaba sakal belki oyunda görüşürüz cevap içi teşekkür ederim. Troll spotted. Kimin sahte hesabisin? Bu turun soyu tukeneli cok oldu. Ultimadan beri olmuyor bu tarz olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cbaba Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 hunty said: Troll spotted. Kimin sahte hesabisin? Bu turun soyu tukeneli cok oldu. Ultimadan beri olmuyor bu tarz olaylar. kardeş banamı yazdın anlayamadım ama ben tartışma yapmayı sevmem 2 günlük üyeyim önceleri girip okuyordum fakat üye olmamıştım kimsenin sahte hesabı değilim soru sordum arkadaşın biri cevab vermiş sağolsun. ben sadece oyunda yaşadıklarımı yazdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Gerceksen kusuruma bakma abi yalansan pesindeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kardeş ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 haritada isimler birbirine girmiş diyosun da mouse tekerleğiyle zoom yapsan iyi olurdu hani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Var mı oynayan promosyon falan 10 euroya düşmüş oyun alıcam bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kaç kişiydik bir zamanlar bak kaç kişi kaldı şimdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kimse kalmamış herhalde aldım oyunu bakınıyorum çözmeye çalısıyorum daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 eu da kimse yoktu kışın oynarkene, us daha kalabalık bence orda başla direk, günümüz theme park mmo ların yanında baya serttir sidettle tavsiye edilirB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Eu aldım başladım bile yoktur herhalde ger dönüşü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 us'ta oynayan varmıdır? yada yeni başlıyacaklar varsa oyun şuan çok kolay hal aldı ve us serverında iyi kalabalık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Benim accountu US serverında arkadaşlar oynuyor olabilir VAMP guildinde Darkwish Incarnate adlı biri varsa benim arkadaşlardan biridir, gerçi bizimkilerin çoğu oyunu bıraktı diye biliyorum. Ben 3+ yıldır çıkıcak dedikleri ama hala çıkmayan DF2 çıkana kadar ara verdim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Lan havadan avatar yaptın ha şu dandik oyunun hatrına bölümün oldu, kimsenin bildiği uğradığı yok gizli oda gibi asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 df 2 çıkıcak gibi durmuyo ama şuan yetkililer ilgileniyo gibi oyunla herhafta patch fix falan geliyor şuan için güzel herşey, tek sorun saat farkı 6:00 am de siege mi olur ya zombi gibi oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bende bilseydim Us'da açardım neyse geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar