Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cok faydalı bi topik oldu bana, yeni lens takmaya başlamistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Rica ederim sdf sorcağın bişey varsa sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 lensle denize girerseniz boğulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 düşük de olsa ihtimaller içinde, ama türkiyede herşey mümkün o yüzden dikkat, ileri doğru gidiyorsanız o anda dalga içinde ve lensler gözünüzden düştüğü anda ağzınıza girerse hüp diye tam nefes alırken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gözünüze kramp girer boğulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bakın boğulabilirsiniz demiyorum. kesin boğulursunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 havuza lensle girmek nasıldır deneyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 boğulmaz, ama su yutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bazılarınınki gözleri açar açmaz gidiyor, bende olmuyordu mesela. Ama gözler açık balıklama atlayınca affetmiyor. Bir de sonra düştükten sonra lensler, o görmeyen gözlerle havuzda falan lens aramak başlı başına bir eziyet, hayatımda 1 kere bulabilen gördüm, o da tekini kurtarabildi sadece. Hiç gerek yok, çıkar öyle gir çok zor bir işlem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 havuzda lens aramak iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar