Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 beyler ekran kartını söküp onboarda takıp açtım görüntü geldi yaw. yaktık mı ekran kartını acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 beyler yeni topic açmak istemedim. bişey sorucam şimdi ben arkadaşın hard diskine format atmak istiyorum. windowstan bi yerlere girip fln format atabilioduk diğer takılı harddiske sanırım. biri bunu da söyleyebilir mi? (bir de 2ye bölünük vaziyette fln onlar nasıl olcak?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ekran kartının güç girişini taktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 valla ekran kartından kablo olarak bi tek şu olay var bağlantı: hiç bişey ellemedim yani. http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0362.jpg vatan kompitere garantisi var daha götüriyim diyorum olmadı yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Vatan'a götür, onboard ekran kartı ile çalış bir müddet işte. Götür kasayı, çıkarsınlar ekran kartını,göndersinler garantiye. Yapabileceğin en iyisi o şimdilik... Ama bunu yapmadan önce ekran kartını başka bir makinede dene çalışıp çalışmadığını. Ona göre belki de anakart problemi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Format işini de, başlatta arama bölümüne; diskmgmt.msc yaz yönetici olarak çalıştır. Orada görürsün arkadaşının diskini, ama dikkat et kendi diskini de yeme arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Şurda sorayım yeni topic açıp kirlilik yaratmanın alemi yok da aklıma takıldı birine sormam lazım kesin ,az önce bildiğiniz monitör kendini resetledi kapattı önce altındaki mavi ışık falan yok sonra tekrar açtı digital yazdı devam etti elimizde mi kalacak nedir ,2 senesi garantisi var tam bu aralar dolduruyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 güç kablosu tam takılı değilse yada fark etmeden dokunduysan falan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 2side değil takılılar ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar