Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekrana görüntü gelmiyor (bozdum galiba)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler yeni topic açmak istemedim. bişey sorucam şimdi ben arkadaşın hard diskine format atmak istiyorum. windowstan bi yerlere girip fln format atabilioduk diğer takılı harddiske sanırım. biri bunu da söyleyebilir mi? (bir de 2ye bölünük vaziyette fln onlar nasıl olcak?)
Mesaj tarihi:
valla ekran kartından kablo olarak bi tek şu olay var bağlantı: hiç bişey ellemedim yani.

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0362.jpg

vatan kompitere garantisi var daha götüriyim diyorum olmadı yarın?
Mesaj tarihi:
Vatan'a götür, onboard ekran kartı ile çalış bir müddet işte. Götür kasayı, çıkarsınlar ekran kartını,göndersinler garantiye. Yapabileceğin en iyisi o şimdilik...

Ama bunu yapmadan önce ekran kartını başka bir makinede dene çalışıp çalışmadığını. Ona göre belki de anakart problemi olabilir...
Mesaj tarihi:
Format işini de, başlatta arama bölümüne;

diskmgmt.msc

yaz yönetici olarak çalıştır. Orada görürsün arkadaşının diskini, ama dikkat et kendi diskini de yeme arada :D
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şurda sorayım yeni topic açıp kirlilik yaratmanın alemi yok da aklıma takıldı birine sormam lazım kesin ,az önce bildiğiniz monitör kendini resetledi kapattı önce altındaki mavi ışık falan yok sonra tekrar açtı digital yazdı devam etti elimizde mi kalacak nedir ,2 senesi garantisi var tam bu aralar dolduruyor :S
  • Yeni Oluştur...