Cruelclown Mesaj tarihi: Nisan 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2001 Kitabını okuduktan sonra pek beğenmedim. O kadar reklamını yaptılar ama hiç güzel değil. Ama Antohmy Hopkins süperdi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2001 Harbi süper film yannız varya kitabını okumaylşa sinemadaki heyecanı tadamazsın... Arkadaşla bazen sıçrıyoruz bazen kusma noktasına geliyoruz bazende sinirimiz bozuluyo kahkahalarla gülüyoruz, eğer kaliteli bi film istiyosanız mutlaka görün gerçeklikten asla ödün verilmemiş mükemmel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2001 yani gidinmi diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Nisan 8, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2001 Gidin gitmesine de hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 8, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2001 kesinlikle cok guzel bi film hic bi sekilde hayal kirikligina uramazsiniz...sakin kacirmayin, hemen gidin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2001 Ben beğenmedim şahsen. Gitmenizi tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2001 Sen kuzuların sessizliğini izlemiş miydin?? İzlemediysen bazı detayları kaçırman doğal onlar zaten asıl zevki veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Yani kuzuların sessizliği süper filmdi ama bu pek hoş değil normalde Starling ve Dr.Lecter çiftleşiyorlar hemde starling istiyor.FArklıu bitiyo bi kere filmle kitap şimdi 3.sü çekilecek gerçi.Aslında ilk filmi bir daha çekecekler. Umarım iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 HİÇBİŞEY DÜŞÜNMEYİN SÖYLENENLERE ALDANMAYIN İLKİNİ SEYRETSENİZDE SEYRETMESENİZDE BU FİLME MUTLAKA GİDİNNN !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Yani filme slogan buldun :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 ben begendim.. (Imzaniz hakkinda lutfen Onemli Duyuru adli basligi okuyun) [email protected][ Bu mesaj Cressida tarafından on 2001-04-28 03:06 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evilblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 [ Bu mesaj karakedi tarafından on 2001-04-27 23:18 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 said: [o kısmı editledik / karakedi] Benim icin sorun yok izledim filmi ama izlemeyenler icin bu mesaji edit et bence...Filmin en guzel yerini soyluyosun eheh :-D [ Bu mesaj karakedi tarafından on 2001-04-27 23:19 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2001 amanın oda ne be hannıbal ııce azıtmıs bu fılmde kesınlıkle ızleyın derım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 said: 2001-04-28 02:06 tarihinde, BonePART yazmış: abi bu ne ya imkansız bole bişi olamaz buna koru filmi diyen kim komedi ya adamın kafatasını actı adam be rüya felan deilse orası yaen ben kacırmadıysam asırı salak bi film. bone sacma dııl bırıncısı beyıne bı cısım felan durtsen bıle acı hıssetmıyosun ıkıncısı hangı ulkelerdeymıs bılmıyorum akıl hastalarının beyınlerının bı kısmını alıyolarmıs eskıden tedavı geyıgıne herıfte ot gıbı dolasıyo sanreye sor tıp okuyo barı bı ıse yarasın :-) ehe haklısın kedı sırf sanreye soralım bız [addsig] [ Bu mesaj Popeye tarafından on 2001-04-28 03:24 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 ben olsam zia ya bişiler sormadan once bi iki defa düşünürdüm :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evilblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Arkadaslar affedin beni. Bak iste olan olmus. Editlemisler mesajimi. Ama iste yeniyiz burada ne yapalim ! HErkesden ozur diliyorum ! :-( Bi daha olmaz. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 valla ben hannibal a zia ile gittim cok da begendik ;-) o beyni acip kesme olayi felan olabilir niye olmasinki? orda zate adama anestezi yapilmis bi b.k hissetmez :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Şu an Star'da, gerçi İtalyan polisi falan öldürmüş ama sonları izlenir gene de :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tüh keşke başından söleseydin izlerdik[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eh be silphatos bari vizyondaki bi topici hortlatsaydın :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Sinema tarihinin unutulmaz karakterleri arasına girmiş olan Hannibal Lecter 10 senelik bir aradan sonra yarım bıraktığı yemeğini bitirmek için geri döndü. ehi! :horace: durun size filmin konusunu da aktarayım... [hline]Dr. Hannibal Lecter'ın çaylak FBI ajanı Clarice Starling'in büyük hatası sonucu hücresinden kaçışının üzerinden yedi yıl geçmiştir. Dr. Lecter, bu kaçışının ardından Floransa'ya gidip yerleşmiş hayatın tadını çıkarmaktadır; fakat Clarice Starling hala Dr. Lecter ile yedi yıl önce en yüksek güvenlik önlemlerinin olduğu tehlikeli deliler koğuşunda yaptığı görüşmeyi unutmamıştır. Dr. Lecter'ı unutmayan biri daha vardır: Mason Verger. Dr. Lecter'ın eski bir kurbanı olan Mason Verger onun elinden güçlükle kurtulmuştur. Verger domuz besiciliğiyle kendine bir imparatorluk yaratmıştır ve de Dr. Lecter'dan intikam alma duygusuyla yanıp tutuşmaktadır. Dr. Lecter yüzünden bir soluk makinesine bağlı yaşamak zorunda kalan Verger'in zenginliği sayesinde elinde çok geniş imkanlar vardır ve kendi kurduğu dünyada en ufak bir hareketi bile hissetmektedir. Mason Verger sonunda Dr. Lecter'ı nasıl tuzağa düşüreceğini bulur. Lecter'a onun için dünyanın en değerli ve en zarif yemini sunacaktır. Verger'in bu yemi Dr. Lecter'a sunmasında Clarice Starling'i kendinde bir saplantı haline getiren FBI başmüfettiş yardımcısı Paul Krendler da ona yardım edecektir. [hline] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 18 Eylül 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 spoiler ın bölesi artık yuh[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o zaman spoiler tagı yoktu hatta vizyon bölümüde yoktu[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 iyide adam 18 eylülde yazmış :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar