Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ya bu tipler niye hep benim önüme gelir deli olacam yahu sizede oluyormu böyle? Boyum biraz uzun,arkadakiler görsün diye ben genelde yayılarak otururum ama hep önüme gelen tipler ya korkuluk gibi dikilirler,ya bonusgiller gibi kocaman saçları olur,ya karpuz kafalı olurlar yahu.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu yüzden taksim de salon 1-2 gidiceksin isterse hüseyin beşok otursun önüne sorun degil[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yada galleria nin ust kattaki salonlarina gdiceksin koltuklar insani yatmaya ozendirdigi icin cok rahat seyredersin[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ahah. bu bazen bana da oluyor. çok gıcık bişi. bide adam sola yalpalanarak oturduğu zaman sen sağa yalmalanmaya kalkışıyosun. tam o sırada adam da sağa yalpalanıyor ya bu insanın acayip sinirini bozuyor. adamın kafasına geçiresim geliyo bi tane.
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 187cm boy var bende arkamdaki görüsn diye yatiyorum koltuga lol[signature][hline] curious about me ? photos
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bole koltuga yayilmadanda kalas gibi oturup da film izlenmio be yatacan guzellesecen[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aynen, yatıyorum bende yarı yarıya :) ama halka filminde uyumuştum o yüzden :p en güzeli eğilin öne uyarıverin. olmadı bubi tuzağı.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sahsen bana ole sorun pek olmuyo boy uzun zaten bide bos oluyo burda sinema, uzatıyorum ayakları oooh mis gibi evde gibi izliyorum :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ensesine hohlucan bu durumda yada su varsa yanında havadan artielly tarzı su atıcan gene olmadı makas alacan bitane çat ehe sorun yok artık[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yok en etkili yapılacak şeyi soluyorum; Şimdi diyelimki heyecanlı bi film boyle olur ya Hani Ne bileyim Bi yerlerden aniden Dev Yılanlar cıkıyodur yada Çok Yükses Ses efektleri vardır hekres gerildigi bi anda onunuzdeki karpuz kafaya yada bonus saclı lavugun oturdugu yerin arkasına tam bu Gerilimli sahnede bi tane tekme atıyorsunuz. En saglamından. Herif oturdugu yerden fırlıyacakmıs gıbı oluyor. Ama gerilimli sahnede reflex oalrak yaptıgınızı sanıp donupte napıyon lan sen de diyemiyor. Ehe ehe he he hee En azından hıncınızı almıs oluyorsunuz. Not: Aşk filimlerinde geçerli degıldır.[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 18 Eylül 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eger onumde oyle bırı varsa bende otura bıldıgım kadar dık otuturum arkamdakından hıncımı alıyorum[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
arar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nedir bu gaz? aferdersinizi göremiyorum biraz kafanızı eğebilirmisiniz derseniz büyük ihtimalle eğilecektir o kişi[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya ama öyle tipler varki pardon kafanızı eğermisiniz yetmiyo pardon kafanızı kesermisiniz demek gerekiyo[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ahaha budur mirluin :D[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: BlaCk_DmC, 18 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Yok en etkili yapılacak şeyi soluyorum; Şimdi diyelimki heyecanlı bi film boyle olur ya Hani Ne bileyim Bi yerlerden aniden Dev Yılanlar cıkıyodur yada Çok Yükses Ses efektleri vardır hekres gerildigi bi anda onunuzdeki karpuz kafaya yada bonus saclı lavugun oturdugu yerin arkasına tam bu Gerilimli sahnede bi tane tekme atıyorsunuz. En saglamından. Herif oturdugu yerden fırlıyacakmıs gıbı oluyor. Ama gerilimli sahnede reflex oalrak yaptıgınızı sanıp donupte napıyon lan sen de diyemiyor. Ehe ehe he he hee En azından hıncınızı almıs oluyorsunuz. Not: Aşk filimlerinde geçerli degıldır. yapta ye dayagi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Defalarca yaptıgım ve defalarca basıma gelen bi olay. Hic bi olay da cıkmadı su ana kadar. Cıksada sinemada adam olay cıkartmaya yemez o kadar kısı arasında.[signature][hline] The Truth is out There
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 heh bi gun hefi kodumu bi tane gorursun yiyomu yemiyomu :)[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ankarada hiç bir sinemada böyle bir olayla karlışamadım zira böyle bişeyin olması için adamın 2.90 falan olması lazım :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ok selamını iletirim[signature][hline] The Truth is out There
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Abi asıl sız hep gelıp benım arkama oturuyorsunuz. Ben bilet alırken ıtınayla soruyorum duyarlı bır afro saclı olarak (bonus ne be?) arkası bos koltuk isterım diye.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Valla bonus kafa olduğum için sinemada en arkada oturmayı tercih ederim yani :) aslında kestirdim saçları ama :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Saeros, 18 Eylül 2004 13:46 tarihinde demiş ki: ...halka filminde uyumuştum... HALKAda uyudun? Bayılmış olmayasın :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 onundekini ikaz etmek zor bisi olmasa gerek :) sinemaya gidince beni hep ikaz ediyolar biraz egilir misin diye egiliyorum yine egil diyolar bi kere baya sinirlenmistim yere mi oturayim demistim sustular sonunda..(hem uzun hemde bonus olmanin - yonleri iste :) )
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o gine iyi sinemada cips mısır vs gibi şeylerin yenmesi beni gıcık ediyor şapur şupur gırt igrnç seslerle şapltanmı desen her ... var ve bide kızların konuşması yüzüklerin efendisinde liv T. igren çbi kadın nesni beyiniyolar gibi konuşmalar legolas çıkıncada çok yakışıklı yerim onu gibisinden laflar film boyıunca devam etti deli oldum konuşmadan ye bişi yemeden insanlar niye film seyredemezki dedikodu muhabbet yapçaksı gitsin çay bahesine açsada sinemada piknik yapılırmı utanmasalar et mangal falanda yapar bu insanlar...........[signature][hline]:))) !!! ........................
Öne çıkan mesajlar