Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Chrome için bildiğiniz ve çalışan bi plugin varmı youtube videolarını indirebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 jdownloader bunu da yapıyor, gerek kalmıyor plugine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 jdownloader ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 real player'ın vardı. yeni sürümle çalışmamaya başladı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Eskiden basit bi extension vardı hallolouyordu ama nedense şimdi çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yok çalışmıyor, atube catcher kur rahat et. Hatta istediğin formata çevirsin sana indirirken. Sadece youtube da diil, edepsiz tüpleri de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 jdownloader idm tarzı bi download programı. parse ettiğin urldeki dosyaları çekiyorsun, istediğin gibi durdurup devam ettirme olanağı da var. bi dolu işe daha yarıyor bunların yanında. sana lazım olanı youtube videoları. video linkini jdownloadera koyduğunda hangi formatlarda ve hangi kalitelerde indirilebilir olduğunu söylüyor sana. seçiyorsun istediğini. bak mesela rastgele bi video koydum. bana sunduğu listede olanlar sırasıyla şöyle mp3 240p_H.263-MP3.flv 360p_H.264-AAC.flv 480p_H.264-AAC.flv 360p_H.264-AAC.mp4 bi de webm diye başka bi format. 720p ve 1080p versiyonu varsa mesela videonun onu da listeliyor. http://i.imgur.com/zk1IZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 iyimiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ben IDM yi kullanıyorum, vidyonun üstünde ufak bir simge çıkıyor, seçtiğim kaliteye göre indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 IDM ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Easy Youtube Video Downloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Absolut said: IDM ne peki? internet download manager yukarıda anlattığımın bi değişik versiyonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Easy Youtube Video Downloader ile hallettim saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar