Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya internet üzerinden adamın biri bana bi şey yazdı diye niye komplekse gireyim. onu sen yapıyorsun anca cetintas. geldiğin günden beri aynısın. 38 yaşındayım bilmem ne diye başlamıştın hala değişmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aluriel said: cetintas said: Demagoji, demagoji, demagoji Ardeth takma isimli pati. Bana saygısızlık yapan adama istediğim sıfatı takarım. Sen de dahilsin buna. e yasak ama? adam haklı.. birisine paso ördek deseniz ve adam rahatsız olup şikayet etse bile alırım kenara. bırak pkklı bilmem neyi falanı. hem ördekler güzel sevimli canlılar olmasına rağmen bunu yapabilirim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ppklı yazdığı için dava açsa kazanır yani o derece. hakareti geç terör örgütü üyesi olmakla suçluyorsun adamı. uğraşılsa bi dolu suç kapsamına daha girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bütün sorun eğitimde yatıyo arkadaşlar PKK'lı deyip deyip duruyosunuz ama eğitim seviyesi belli bi seviyenin üstünde olsa ve ülke ortalaması da yüksek olsa doğuda böyle milliyetçi galeyanına gelen olmaz manipülasyonlara da izin vermeyecek kadar ermiş bi ülke oluruz. tabi once siyaset yapan insanları filtrelemek lazım, hala siyasetten anlamayan insanlar doluşmuş meclise tek yaptıkları çekirdek yiyip mercedesle evlere dönerken etrafa milletvekili plakasıyla hava atmak. ha bide arada adam dövüyolar salonda, erkeklik yapıcakya http://www.netteyim.net/haber/resim/yasam/17_yillik_erkeklik_mucadelesini_kazandi-27182f77aca34ec04789aad6a71dc6e1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: cetintas said: Demagoji, demagoji, demagoji Ardeth takma isimli pati. Bana saygısızlık yapan adama istediğim sıfatı takarım. Sen de dahilsin buna. said: valla senin tavırların genel olarak cüceden daha saygısız bence kaldı ki bir insana sıfat takıyorsan o zaman ben "kişileri tartışmak istemiyorum" diyemezsin. sana saygısızlık yaptığını düşündüğün birine saygısızlık yapmak yerine de neden saygısızlık yaptığını açıklamak gibi yolları da tercih edebilirsin. mesela ben sana nasıl saygısızlık yaptığını söylüyorum örnek istiyorsan. Yok bu işin kolayına kaçmak. Bu köşeye sıkışma ifadesi. Sen kimseye avukatlık yapma hakkına sahip değilsin. Herkesin bak maşallah torba gibi ağzı var, herkes herkese istediğini yazıyor. Öyle kimsenin de saygıya itibar ettiği yok. Her konu başlığı altına düşüncemi yazıyorum ve ardından ille de <<çok bilmiş>>in biri geliyor ve bana aklı sıra ders veriyor. Üstelik de bunu yazışma kurallarına ya da genel ahlak kurallarına uygun yapmıyor. Ben de bu çok bilmiş adamla hak ettiği şekilde konuşunca ille de birisi çıkıyor(burada sen)ve bana ahkam üzerine ahkam kesiyor. Bir çeşit sapıklık bu ama tam adını koyamadım, bilmiyorum. Psikolog ya da psikiyatrist dostlarıma danışmam gerek. Ama bir çeşit manyaklık olduğuna inanıyorum. Forumlarda tartışırken amaç karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak olmalı. Yok böyle olmuyorsa, yazılanları okumazsın, olur biter. Bunun ortası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 SeaGle said: Ulan bu ülkede sol cephesinin sağla yarışacağına kendiyle yarışmasına hastayım ahahahaha topiğin en doğru yorumunun senden gelmesi beni şaşırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bak şimdi de sapık ve manyak dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 said: Yok böyle olmuyorsa, yazılanları okumazsın, olur biter. Oldu tamam bir daha bana laf edersen sapık, manyak falan diye okumam olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Polyushka said: SeaGle said: Ulan bu ülkede sol cephesinin sağla yarışacağına kendiyle yarışmasına hastayım ahahahaha topiğin en doğru yorumunun senden gelmesi beni şaşırttı yalnız bunu derken nasyonalistleri solcularla karıştırmamak lazım. solcular sağcıların yanında bi de solcu görünen nasyonalistlerle uğraşmak zorunda bu ülkede. her şeyde insan hakları ama bir kaç kritik noktaya gelince (örnek kürtler) rerörö oluyorlar, bunlarda görmezden gelinemiyor elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Gece gece sırayla beni güldürdünüz. Aferin. En azından bilinçli olduğunuz bir şeyler olduğunu görmek umut verici. Mevzu benim birisine PKKlı demem değil. Üztelik hata yaptığımın farkındayım, bundan hemen vazgeçtim. Benzer tavrı burada benimle tartışmayı marifet sayan(sanırım puan muan kazanıyorlar bir yerlerden ya da bir çeşit ego tatmini bu)adamlar ya da çocuklar veya ağabeyler de gösterirlerse güzel olurdu. Evet. Kemal Kılıçdaroğlu bence başarısız demiştim. Ara konu başlığı isteyene de:é BDP'ye sempati duyan, onları destekleyen adam bence PKKlıdır dedim. Hadi bakalım, rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bence BDPye saygı duymamak atatürkçülüğe paralel bişey değil, atatürkçülükte insan sevgisine yer vardır herkes insandır, empati yapan karşısındakinin sorununu anlar. sen onlara derdin ne demek yerine öldürmeye gidersen atatürkçü olmazsın http://images.habervitrini.com/haber_resim/hasan_cemal4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: bak şimdi de sapık ve manyak dedin Algıda seçicilik işte. Sana 1.5 aydır çok şey söylüyorum. Avukatlığını yaptığın adamlara da çok şey söylüyorum. Ve bana da misli şeyler söyleniyor, hakaretler ediliyor. Ama yapılan şeyin bir çeşit manyaklı ya da sapıklık olduğunu söylediğimde algıların keskinleşiyor. Aferin Ardeth. Farklı olduğunu göstermeye çalışıyorsun ama farklı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bence DTPyi çekip çevirip gerçekten terörü desteklemeyen bir parti yapmak apoya kürt milliyetçiliğini bıraktırmaktan ve dış destekli bir terör örgütü olmasını engellemekten daha kolay olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: bence DTPyi çekip çevirip gerçekten terörü desteklemeyen bir parti yapmak apoya kürt milliyetçiliğini bıraktırmaktan ve dış destekli bir terör örgütü olmasını engellemekten daha kolay olabilir ya insanlar özgür olduktan sonra kimseye yaranmak için kepenkleri kapatmak işine girip DTP yi desteklemez zaten, diyorum ki o adamların DTP yi veya PKKyı desteklemelerinin bi nedeni var ve bunu çözmek APO'ya kürt milliyetçiliğini bıraktırmaktan geçmiyo. olay o kadar basit olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ha tamam cümleyi öyle kurunca demek serbest senin yaptığın şey de bir çeşit salaklık. oldu mu bence olmadı? (dip not belirteyim bu cümleyi sadece örnekleme amaçlı kurdum) yok yani bana sapık ve manyak demenden hiç bir farkı yok gördüğün gibi. yeterince saygısız. adam sana "söylediklerin hikaye" deyince saygısızlık oluyor sen bana "davranışların sapıkça bi psikologlara sorayım" dediğin zaman saygılı mı oluyor? saygısızın önde gideni bir cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 HighSelf said: bence BDPye saygı duymamak atatürkçülüğe paralel bişey değil, atatürkçülükte insan sevgisine yer vardır herkes insandır, empati yapan karşısındakinin sorununu anlar. sen onlara derdin ne demek yerine öldürmeye gidersen atatürkçü olmazsın http://images.habervitrini.com/haber_resim/hasan_cemal4.jpg Al işte, bak birisi daha geldi. Peki,hazır gece vaktim varken seninle de yazışalım. Staır satır hem de, sevdiğiniz tarz: 1.satır: BDP'ye saygı duymamanın Atatürkçülüğe paralel bir şey olduğunu ben söylemedim. Sen mi söyledin?Söylemediysen kim söyledi? Kimse söylemediyse ne diyorsun? 2.satır:Atatürkçülük'te insan sevgisine yer yoktur dedim mi, sen mi dedin, diyen var mı? 3. satır: Empati yapan karşısındakinin sorununu anlamaz mı dedim, sen mi dedin, kim dedi? 4. satır: ben kimim ki kime derdiniz nedir diye gitmedim ve bunun yerine onları öldürmeye gittim? Ya da sen mi yaptın bu dediklerini? Peki kim yaptı? Sonuç: Bu yazdıkların güya BDP'lilere sempati duymak, onların düşüncelerini(bayağı bölücülük işte düşünceleri-işte bu benim düşüncem, var mı düşüncen, yaz-)savunmak, desteklemek bence PKK'yı desteklemektir şeklinde toparlayabileceğim düşünceme cevap ise üzgünüm bu cevap beni tatmin etmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 daha soyut bir seviyede düşünüyor olabilir yani BDPye saygı duymak demek BDP içersinde bu ülkeyi PKK ile tehdit edenleri savunmak değil de, bu kürt sorunun meclis boyutunda çözmeye çalışma fikrine saygı duymak gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: ha tamam cümleyi öyle kurunca demek serbest senin yaptığın şey de bir çeşit salaklık. oldu mu bence olmadı? (dip not belirteyim bu cümleyi sadece örnekleme amaçlı kurdum) yok yani bana sapık ve manyak demenden hiç bir farkı yok gördüğün gibi. yeterince saygısız. adam sana "söylediklerin hikaye" deyince saygısızlık oluyor sen bana "davranışların sapıkça bi psikologlara sorayım" dediğin zaman saygılı mı oluyor? saygısızın önde gideni bir cümle Sardın artık Ardeth. Aynı şeyleri tekrar ediyorsun. Çırpınma çünkü çırpındıkça daha da saçmalıyorsun. Bu arada. Kemal Kılıçdaroğlu bence başarısız. Ve evet, bence BDP'nin düşüncelerini destekleyen adam bence PKKlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mecliste 20 sandalyesi olan yada olmayan ve arada sırada yaptığı küçük trollükler dışında zararı olmayan BDP'yi bırakında meclisteki asıl tehlikeli partiyi konusun konusacaksanız. bdp,gecen yıl 20 kamer genç gücünde muhalefet yaptı mecliste.onca baskıya rağmen. bu yıl dahada organize ve dahada iyi muhalefet olacaklar. troll lük kapasiteleride arttı,malum leyla zana fln. bdp'ye oy veren herkes korkudan vermiyor ayrıca hatta BDP'ye oy veren herkes kürt değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 saçmalıyorsun deyip bıraktığın zaman çünkü sen çok ikna edici bir argüman kurmuş oluyorsun ve fikrini çok iyi savunmuş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DoGMeaT said: hatta BDP'ye oy veren herkes kürt değil bu önemli bir nokta. kürt olmayan birinin milliyetçi bir kürt terör örgütünü desteklemesi beklenen bir şey değil. eğer BDP içerside böyle bir eğilim varsa leyla zana gibi boş boş zırvalayan insanların arasında BDPyi gerçekten bir çözüm partisi haline getirmeye çalışanlar da vardır demektir. Kısacası BDPyi tamamen leyla zana gibi insanlarla özdeşleştirmek hatalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: DoGMeaT said: hatta BDP'ye oy veren herkes kürt değil bu önemli bir nokta. kürt olmayan birinin milliyetçi bir kürt terör örgütünü desteklemesi beklenen bir şey değil. diyorum olayın derinine inin araştırsanız yorum bile getirmiyceksiniz haa tamam of bu muydu diyip utanıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: daha soyut bir seviyede düşünüyor olabilir yani BDPye saygı duymak demek BDP içersinde bu ülkeyi PKK ile tehdit edenleri savunmak değil de, bu kürt sorunun meclis boyutunda çözmeye çalışma fikrine saygı duymak gibi olabilir. :) Al işte. Yahu delikanlı gibi benimle bunları tartış Ardeth, bırak falancanın avukatlığını yapmayı. Söyle bakalım meclis boyutunda nasıl çözülecek bu Kürt sorunu? Bak sana bir bilgi: 1991 yılından beri yani 20 yıldır BDP çizgisi ve dolayısıyla benim iddiama ve düşünceme göre PKK çizgisi ne yazık ki mecliste temsil ediliyor. Biliyor musun bu zamana kadar mecliste Türkiye'nin hangi sorunu ile ilgilendiler? Bölgenin hangi sorunu ile ilgilendiler? Ya da bölgede hangi köyler gezip hangi sorunlarını dile getirdiler? Cevap vereyim sen inanma git araştır. Hiçbir köyü gezmediler. Hiçbir köyün sorununu dinlemediler ve dolayısıyla meclise anlatmadılar. Ne yaptılar peki? Dağdaki akan kan dursun dediler yani teröristi öldürmeyin dediler yani terörist istediği gibi köy bassın, yol kessin, haraca bağlasın bütün bölgeyi ve hatta uyuşturucu, silah, kadın ticareti yapsın ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti onları görmezden gelsin. Ve...Kürtçe okul olsun....Sonra Kürtçe resmi dil olarak kabul edilsin...Daha sonra(bak bu son dönemde artık açıkça söyleniyor), ÖZERKLİK olsun. Niye? Neyse...Kafan karışmasın, o kadar demagojiye kafa yorduktan sonra yazdıklarım sıkıntı yaratmasın. Bu kadar yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi bekle bi saniye, özerklik olmasına karşı mısın sen şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 özerkliği savunan mı var ki burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Sonraki 11.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 SeaGle said: Ulan bu ülkede sol cephesinin sağla yarışacağına kendiyle yarışmasına hastayım ahahahaha topiğin en doğru yorumunun senden gelmesi beni şaşırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bak şimdi de sapık ve manyak dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 said: Yok böyle olmuyorsa, yazılanları okumazsın, olur biter. Oldu tamam bir daha bana laf edersen sapık, manyak falan diye okumam olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Polyushka said: SeaGle said: Ulan bu ülkede sol cephesinin sağla yarışacağına kendiyle yarışmasına hastayım ahahahaha topiğin en doğru yorumunun senden gelmesi beni şaşırttı yalnız bunu derken nasyonalistleri solcularla karıştırmamak lazım. solcular sağcıların yanında bi de solcu görünen nasyonalistlerle uğraşmak zorunda bu ülkede. her şeyde insan hakları ama bir kaç kritik noktaya gelince (örnek kürtler) rerörö oluyorlar, bunlarda görmezden gelinemiyor elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Gece gece sırayla beni güldürdünüz. Aferin. En azından bilinçli olduğunuz bir şeyler olduğunu görmek umut verici. Mevzu benim birisine PKKlı demem değil. Üztelik hata yaptığımın farkındayım, bundan hemen vazgeçtim. Benzer tavrı burada benimle tartışmayı marifet sayan(sanırım puan muan kazanıyorlar bir yerlerden ya da bir çeşit ego tatmini bu)adamlar ya da çocuklar veya ağabeyler de gösterirlerse güzel olurdu. Evet. Kemal Kılıçdaroğlu bence başarısız demiştim. Ara konu başlığı isteyene de:é BDP'ye sempati duyan, onları destekleyen adam bence PKKlıdır dedim. Hadi bakalım, rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bence BDPye saygı duymamak atatürkçülüğe paralel bişey değil, atatürkçülükte insan sevgisine yer vardır herkes insandır, empati yapan karşısındakinin sorununu anlar. sen onlara derdin ne demek yerine öldürmeye gidersen atatürkçü olmazsın http://images.habervitrini.com/haber_resim/hasan_cemal4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: bak şimdi de sapık ve manyak dedin Algıda seçicilik işte. Sana 1.5 aydır çok şey söylüyorum. Avukatlığını yaptığın adamlara da çok şey söylüyorum. Ve bana da misli şeyler söyleniyor, hakaretler ediliyor. Ama yapılan şeyin bir çeşit manyaklı ya da sapıklık olduğunu söylediğimde algıların keskinleşiyor. Aferin Ardeth. Farklı olduğunu göstermeye çalışıyorsun ama farklı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bence DTPyi çekip çevirip gerçekten terörü desteklemeyen bir parti yapmak apoya kürt milliyetçiliğini bıraktırmaktan ve dış destekli bir terör örgütü olmasını engellemekten daha kolay olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: bence DTPyi çekip çevirip gerçekten terörü desteklemeyen bir parti yapmak apoya kürt milliyetçiliğini bıraktırmaktan ve dış destekli bir terör örgütü olmasını engellemekten daha kolay olabilir ya insanlar özgür olduktan sonra kimseye yaranmak için kepenkleri kapatmak işine girip DTP yi desteklemez zaten, diyorum ki o adamların DTP yi veya PKKyı desteklemelerinin bi nedeni var ve bunu çözmek APO'ya kürt milliyetçiliğini bıraktırmaktan geçmiyo. olay o kadar basit olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ha tamam cümleyi öyle kurunca demek serbest senin yaptığın şey de bir çeşit salaklık. oldu mu bence olmadı? (dip not belirteyim bu cümleyi sadece örnekleme amaçlı kurdum) yok yani bana sapık ve manyak demenden hiç bir farkı yok gördüğün gibi. yeterince saygısız. adam sana "söylediklerin hikaye" deyince saygısızlık oluyor sen bana "davranışların sapıkça bi psikologlara sorayım" dediğin zaman saygılı mı oluyor? saygısızın önde gideni bir cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 HighSelf said: bence BDPye saygı duymamak atatürkçülüğe paralel bişey değil, atatürkçülükte insan sevgisine yer vardır herkes insandır, empati yapan karşısındakinin sorununu anlar. sen onlara derdin ne demek yerine öldürmeye gidersen atatürkçü olmazsın http://images.habervitrini.com/haber_resim/hasan_cemal4.jpg Al işte, bak birisi daha geldi. Peki,hazır gece vaktim varken seninle de yazışalım. Staır satır hem de, sevdiğiniz tarz: 1.satır: BDP'ye saygı duymamanın Atatürkçülüğe paralel bir şey olduğunu ben söylemedim. Sen mi söyledin?Söylemediysen kim söyledi? Kimse söylemediyse ne diyorsun? 2.satır:Atatürkçülük'te insan sevgisine yer yoktur dedim mi, sen mi dedin, diyen var mı? 3. satır: Empati yapan karşısındakinin sorununu anlamaz mı dedim, sen mi dedin, kim dedi? 4. satır: ben kimim ki kime derdiniz nedir diye gitmedim ve bunun yerine onları öldürmeye gittim? Ya da sen mi yaptın bu dediklerini? Peki kim yaptı? Sonuç: Bu yazdıkların güya BDP'lilere sempati duymak, onların düşüncelerini(bayağı bölücülük işte düşünceleri-işte bu benim düşüncem, var mı düşüncen, yaz-)savunmak, desteklemek bence PKK'yı desteklemektir şeklinde toparlayabileceğim düşünceme cevap ise üzgünüm bu cevap beni tatmin etmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 daha soyut bir seviyede düşünüyor olabilir yani BDPye saygı duymak demek BDP içersinde bu ülkeyi PKK ile tehdit edenleri savunmak değil de, bu kürt sorunun meclis boyutunda çözmeye çalışma fikrine saygı duymak gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: ha tamam cümleyi öyle kurunca demek serbest senin yaptığın şey de bir çeşit salaklık. oldu mu bence olmadı? (dip not belirteyim bu cümleyi sadece örnekleme amaçlı kurdum) yok yani bana sapık ve manyak demenden hiç bir farkı yok gördüğün gibi. yeterince saygısız. adam sana "söylediklerin hikaye" deyince saygısızlık oluyor sen bana "davranışların sapıkça bi psikologlara sorayım" dediğin zaman saygılı mı oluyor? saygısızın önde gideni bir cümle Sardın artık Ardeth. Aynı şeyleri tekrar ediyorsun. Çırpınma çünkü çırpındıkça daha da saçmalıyorsun. Bu arada. Kemal Kılıçdaroğlu bence başarısız. Ve evet, bence BDP'nin düşüncelerini destekleyen adam bence PKKlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 mecliste 20 sandalyesi olan yada olmayan ve arada sırada yaptığı küçük trollükler dışında zararı olmayan BDP'yi bırakında meclisteki asıl tehlikeli partiyi konusun konusacaksanız. bdp,gecen yıl 20 kamer genç gücünde muhalefet yaptı mecliste.onca baskıya rağmen. bu yıl dahada organize ve dahada iyi muhalefet olacaklar. troll lük kapasiteleride arttı,malum leyla zana fln. bdp'ye oy veren herkes korkudan vermiyor ayrıca hatta BDP'ye oy veren herkes kürt değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 saçmalıyorsun deyip bıraktığın zaman çünkü sen çok ikna edici bir argüman kurmuş oluyorsun ve fikrini çok iyi savunmuş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 DoGMeaT said: hatta BDP'ye oy veren herkes kürt değil bu önemli bir nokta. kürt olmayan birinin milliyetçi bir kürt terör örgütünü desteklemesi beklenen bir şey değil. eğer BDP içerside böyle bir eğilim varsa leyla zana gibi boş boş zırvalayan insanların arasında BDPyi gerçekten bir çözüm partisi haline getirmeye çalışanlar da vardır demektir. Kısacası BDPyi tamamen leyla zana gibi insanlarla özdeşleştirmek hatalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: DoGMeaT said: hatta BDP'ye oy veren herkes kürt değil bu önemli bir nokta. kürt olmayan birinin milliyetçi bir kürt terör örgütünü desteklemesi beklenen bir şey değil. diyorum olayın derinine inin araştırsanız yorum bile getirmiyceksiniz haa tamam of bu muydu diyip utanıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Ardeth said: daha soyut bir seviyede düşünüyor olabilir yani BDPye saygı duymak demek BDP içersinde bu ülkeyi PKK ile tehdit edenleri savunmak değil de, bu kürt sorunun meclis boyutunda çözmeye çalışma fikrine saygı duymak gibi olabilir. :) Al işte. Yahu delikanlı gibi benimle bunları tartış Ardeth, bırak falancanın avukatlığını yapmayı. Söyle bakalım meclis boyutunda nasıl çözülecek bu Kürt sorunu? Bak sana bir bilgi: 1991 yılından beri yani 20 yıldır BDP çizgisi ve dolayısıyla benim iddiama ve düşünceme göre PKK çizgisi ne yazık ki mecliste temsil ediliyor. Biliyor musun bu zamana kadar mecliste Türkiye'nin hangi sorunu ile ilgilendiler? Bölgenin hangi sorunu ile ilgilendiler? Ya da bölgede hangi köyler gezip hangi sorunlarını dile getirdiler? Cevap vereyim sen inanma git araştır. Hiçbir köyü gezmediler. Hiçbir köyün sorununu dinlemediler ve dolayısıyla meclise anlatmadılar. Ne yaptılar peki? Dağdaki akan kan dursun dediler yani teröristi öldürmeyin dediler yani terörist istediği gibi köy bassın, yol kessin, haraca bağlasın bütün bölgeyi ve hatta uyuşturucu, silah, kadın ticareti yapsın ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti onları görmezden gelsin. Ve...Kürtçe okul olsun....Sonra Kürtçe resmi dil olarak kabul edilsin...Daha sonra(bak bu son dönemde artık açıkça söyleniyor), ÖZERKLİK olsun. Niye? Neyse...Kafan karışmasın, o kadar demagojiye kafa yorduktan sonra yazdıklarım sıkıntı yaratmasın. Bu kadar yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi bekle bi saniye, özerklik olmasına karşı mısın sen şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 özerkliği savunan mı var ki burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar