Logan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: screamer, 22 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 20 Ağustos 2004 13:00 tarihinde demiş ki: said: screamer, 14 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Valla ben bir kaleci hatırlıyorum ama o direkleri kullanarak top kurtarıyordu Evet Hatta Sarışın Bi Kaleciydi Bu Kaleci Kimdi Ya Bende Hep Merak Ediorum? Yok ben sarışını demiyorum metalci tipli siyah saçlıyı diyorum bahsettiğin kaleci vakaşimazu değil mi? hani bi ara hyuga'nın takımına gelmişti vakabayaşi nankatsudayken. vakabayaşi nankatsu, vakaşimazu meiba kalesinde iken maç bile olmuştu. o maçı hatırlıyorumda 20 bölüm sürmüştü nerdeyse. (tek gözünün üstü saçıyla kapalı olurdu hatta)
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 +1 ewt o o bişey değil bende Tusubasa nın simulasyon futbol tarzı oynu varda ona gol atacam diye anam ağlıyordu[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Screamer hani 5. bölümde gelior Omu? Eyer Oysa bende bi türlü gol atamamıştım.. Bu Arada Tsubasa Kanal D 6.30 da oynuolar Diolar Doğrumu acaba?[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Oyunda 5. Kalp krizi geçiren eleman vardı 6. veya 7. bölümde geliyor gibiydi sonra zaten aynı takımda oluyorduk Vakabayashi yi yedeğe atar onu alırdım kaleye[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 23 Ağustos 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende Tsubasanın Tüm Oyunları War Snes'e Sen HangiSinden Bahsediosun 1-2-3 .... ? Bide Tsubasa Kanal D De Oynuor Diolar Bakmadım Hiç Ama 6.30 faln gibi Doğrumu?[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Valla bilmiyorum Gameboy da oynuyordum oyun Japonca idi ayrıca ama bitirmiştim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 O tsubasa da az gülmemiştim. Rakip oyuncu Tsubasayla kalenin arasındadır. Tsubasa döner adam döner Tsubasanın sırtı kaleye dönüktür ama yürüyüp gitmez, adamı çalımlamaya devam hehe Bir de başka bir çizgi film vardı futbolla alakalı. Her oyuncunun kendine has bir vuruşu vardı hehe. kartal vuruşu paraşüt vuruşu süper magnum vuruşu diye[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Benjamin ayıpsın Japon kırması Amerikan aşmış yetenekli Akula vuruşu ile herkesi deli eder çizgi filmin sonuna doğru bir de rüya takım geyiği yapmışlardı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya Bunların Bölümleri Netten Indirilmezmi?[signature][hline]| I'narr en gothrim glinuva nuin I'anor | [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,RaVeNa,Erutan,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 heyt be zamanında ne izlerdik striker(ismi buydu sanırım),benjamin,tsubasa falan.hepsininde ortak noktaları vardı:koş koş bitmeyen sahalar,ultra süper vuruşlar,yamulan toplar,aynı adamı 5 kez çalımlama falan:) benjaminde albatros vuruşu vardı bi tane adam deneme yapmıştı göklere uçtu topa bi kafa attı top ağaca çarpıp bir parçasını koparmıştı falan. en son tsubasayı geçen sene bi otelde rusça izlemiştim :D. şu an kanal d de sanırım ama saat kaçta?[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sabah 6.00 da OynuO Diyolar Burdan Bi Bak Istersen[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved..
pan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 genzo vakabayaşi, hatta şapkasının ustnde bişe yazıyodu, bi şapkamı alıp onunki gibi yapmıştım ya pauha[signature][hline]wtf?
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 benjamin de eric vardı serap vuruşu yapıyordu böle top 5 tane gözüküyor falan kaleci kafayı yiyordu hiç unutmam bi keresinde rüya takımı hedesi sanırım.. böle bi topa (yazıktır) herkes özel vuruşunu yaptı top sonnunca inceldi fileyi feçip duvarda patlamıştı ehehah . bide eric le benjamin in final maçında kupayı eric alıyordu ehehe kötünün kazandığı ilk an :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çözum: -metal ci tipli kaleciniz wakashimazu hyuga(magnumcu yarma arkadas)ın takımda oynıyan sıyah kusak kaleı hatta cok ıı hatırlarım bi bolumde karateyı bırakıp maca kacmıs ve karate hayatı bıttı derken hocası onu tsubasanın kartal vurusnu sag dırek-ust dırek- ve doner tekme 3lemesı ıle kurtardık dan sonra(sag dırekten desktek alr ust dırege basr ve ordan tsubun sutuna dnr tekme atr) gerı almıstı (atmıyorm) -hafta içi saat 6:00da tsubasa sonra 6:30 da kenshin var -morisakide kova kalecinizdir ve en son macta kaleye gecıp nankatsuyu kurtarıp kendı bacagını feda etmsıtır adamla dalga gecmeyın -yenı bolmler de tsub hyuga ve wakabyshı var hepsı ayrı tkmlarda ve ayrı ulkelerde -GENZO Wakayabashi anime de ki en ii kaleci ve anime basından beri tsubla bırlıkte gosterılen tek adam(ishizakiyi de olr ama o sonra gidiodu(hastayımdır genzo ya )) -Benjamin ise tsubun franzıs versyıounu dur ve mangas da her gece verılmektedr ben de ızlemekteyım hatta ericler bile aynı :D yanlısm varsa ne olr duzeltın[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 04 Eylül 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Logan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 morizaki öyle birşey yapmışmıydı yahu? bak adama haksızlık etmişim :). o bölümü hatırlıyorum sanki. vakabayaşi'nin ayağı mı ne sakattı (hatta sağ ayağı), ama adam hala devam ediyordu oynamaya. sonra bunların teknik direktörü gördü vakabayaşi'yi acı çekerken, morizakiyi ısındırmaya başladı (hah orda da adam morizaki'nin ismini söylüyordu paso). neyse top tam auta çıkacak morizaki girecek derkene vakabayaşi koşturup topun dışarı çıkmasını önleyip morizaki'nin oyuna girmesini de engellemişti. ama sonraki bölümü hatırlamıyorum, izlememişim :(. tsubasa'nın en süper bölümleri nankatsu ve meiba arasında geçen maçtı ama. tsubasa ve vakabayaşi nankatsuda iken hyuga ve diğer karizma kaleci (adı vakaşimazuydu galiba) meibadaydı. hatırlıyorumda 20 bölüm tarzı birşey sürmüştü :D. ama süper maçtı, en son tsubasa hyuga ve kaleciyi de çalımlayıp ağları yırtmıştı. aah ah, daha ilkokuldaydık.. bu arada striker'ı bende hatırlıyorum, yeşil saçlı çocuk vardı, animenin esas oğlanı :). o çizgifilmde benim hastası olduğum bir kaleci vardı, Lopez. öküz gibi bir adamdı, sarışın kıvırcık uzun saçlı. bir maçta frikik atmaya gelmişti de kaçırmıştı sonra dönen topu ayağıyla yeşil saçlı esas oğlan çıkarmıştı. bak şimdi o yeşil saçlı çocuğun ismini de unuttum! neydi yahu? *arama motorlarına doğru yol alır*
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kalecinin adı Ceasardı soyadını bilmiyorum. Hastasıydım kartal vuruşuna şu tsubasanın küçükken. Hele tsubasayı destekleyen bir lavuk vardı elinde bayrakla... Tam makara :D[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 1 Kız 2 Tane Japon ÇoçuK Demi _Dalamar_ :-P Sürekli Bayrak Sallarlardı Ahh Çok Güzeldi Ya Çizgi Film ...[signature][hline]-------------- -[b]| R/U 07 | - --------------[/b] And she will be loved She will be loved..
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Gabe_Logan, 05 Eylül 2004 10:31 tarihinde demiş ki: morizaki öyle birşey yapmışmıydı yahu? bak adama haksızlık etmişim :). o bölümü hatırlıyorum sanki. vakabayaşi'nin ayağı mı ne sakattı (hatta sağ ayağı), ama adam hala devam ediyordu oynamaya. sonra bunların teknik direktörü gördü vakabayaşi'yi acı çekerken, morizakiyi ısındırmaya başladı (hah orda da adam morizaki'nin ismini söylüyordu paso). neyse top tam auta çıkacak morizaki girecek derkene vakabayaşi koşturup topun dışarı çıkmasını önleyip morizaki'nin oyuna girmesini de engellemişti. ama sonraki bölümü hatırlamıyorum, izlememişim :(.[/b][/i] yaptı yaptı[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura-----
Logan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 helal olsun o zaman morizaki'me bea..
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ehueh[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage
goksudayan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 morisakiyi laf söLüyosunuz ha :D o zaman road to 2002 serisindeki nankatsu'nun shetetsu ile birleşmeden önceki kaleci(adı animede hiç söLenmedi) ye ne dersiniz ;) Meiwa'daki kaleci Ken Wachimazu(bunun gibi okunuyodu :D) idi. Tsubasa road to 2002 saba h 6:00'da hafta sonu yayınlanıyor. Road to 2002 ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi bana sorabilirsiniz...
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Genzo =P[signature][hline]Türkiye'de her 9 saniyede 1 ,Bir Ultima Online Shardı acıldıgını biliyormuydunuz.. ? we modify worlds
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 tsubasa filmi cektim az once 600 küsür mb bakalim nasilmis :)
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ged nerden Çektin Söylermisin Ne Kadar ZamandıR Arıyorum Ben .. Söylersen Çok Sevinirim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
screamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 www.anime.gen.tr de bir ara vermişlerdi linklerini ama hazırı varken oradan aramaya gerek yok :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar