Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 1 sene oldu tam alalı makineyi. x6 1090t işlemci var. ilk aldığımda süper sessiz bir aletken 1 sene sonra acaip ses çıkarmaya başladı. geçen topic açmıştım, üfleyici alet aldım tertemiz yaptım heryerini kasanın. ama hiç bi fark yok. fan ayarlarını da yaptım. ilk aldığımda ultra fast moddaydı çok bağırıyodu sessize alıp halletmiştim. hala sessizde vallaha. :( anlamadım. neden olur bu acaba? vallaha kafa kalmadı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fanlar sürtüyordur kabloya neye belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ses tam olarak hangi fandan geliyor biliyor musun ? Kasa mı cpu mu gpu mu ? Birde kasa fanı kaç mm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi fanların ömrü belli. bi de temizleme yaparken toz alırken o fanların hareket etmemesini sağlaman lazım. daha kötü oluyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 fanlar tozdan dengelerini kaybetmiştir, ses çıkarır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Black-ice said: geçen topic açmıştım, üfleyici alet aldım tertemiz yaptım heryerini kasanın. ama hiç bi fark yok. Hala toz moz, sırf başlığı okuyup post kasar gibi cevap yazmasanız keşke. Sürtme gibi ekstra bir durum yoksa eskimişlerdir. Kasa çalışırken kapağını açıp fanları parmağınla durdurman lazım öncelikle, hangisi ses yapıyor onu bul ki değiştiresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tozdan başka bi dert değil ki bu. fanın içine girince yapacak bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Kasaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Baggio daha geçen hafta itinayla temizleyip uçak sesinden elektrikli araba sesine terfi etmemiş olsam bişey demicektim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Slint said: Kasaya vur bunu boşverme, bazen etkili oluyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gazeteyi kıvırıp onla vur, her bağırdığında vur korka. ona kimin patron olduğu öğret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 edit: duble post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Adam ol de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Temizlemek yetmiyor. Fanları yağlaman da lazım... Herif hayvan gibi yağlıyor da sen bir damla atsan da yeter yani. Fanlar o sesi yağsızlıktan ya da mekanizmasına toz girmesinden yapıyor. Ayrıca evde makine yağı yoksa, zeytinyağı da kullanabilirsin. O da yoksa ayçiçek yağı bile olur. Çok ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Dynun said: Baggio daha geçen hafta itinayla temizleyip uçak sesinden elektrikli araba sesine terfi etmemiş olsam bişey demicektim de Yok genel çözüm olarak tabii ki doğru da, adam yaptım demiş yine de toz önerisi gelmiş, ona demiştim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sağolun bi de yağlamayı deneyeyim. baktım yine aynı fanları falan yenileyeyim o zmn. ama 1 sene de az değil mi yaw en azından 2 sene gitsin arkadaş fanlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 vaiolar ses konusunda çok başarılı...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ona küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 fanlar kirlenmiştir. temizle(t) istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Anakart nedir? Gigabyte'ın bir modelinde sensör sorunu gibi bişi var, AMD işlemciyi sürekli 80derece gösteriyor bu yüzden stok fan sapıtıyor sürekli full çalışıyor. Ama gerçekte CPU ısısı normal seviyede. Geçen DH forumlarında görmüştüm, bir kaç kişide var bu sorun. Çözüm olarak yeni bi CPU soğutucusu alıp, sesten kurtulmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar