Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor-Athletic Bilbao --UEFA

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Mac bugun saat 20:00 da showtv de canli yayinlanacak.
Avni akerde oynaniyor ondan heme nsonrada Besiktas maci var.

İki takimada yurekten basarilar diliyorum gonul ister super kupa icin Fenerbahce-Trabzonspor oynasin hehee.

Yattara gene yok sakatligi nedeniyle zaten muhtemelen yollanacak yil sonunda...muhtemelen aldigi parayi az buldu baska kuluple anlasti atilmak icin ugrasiyor bu kadar disiplinsizlik olmaz.

Sampiyonlar liginde istedigimizi bulamadik umarim ilk macta guzel bir baslangic yapacaz evimizde.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burax, 16 Eylül 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
sans bızım yanımızda olsun

eheheh demıstım
kendı kalelerıne attılar darısı bjk ye bıze daha cok lazım gol atamıoz bare kendılerı atsın[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

son on dakika cok pis bastirdilar ilk yari.
insallah ziya hocamiz kulaklarini cekerde duzgun oynarlar ikinci yari:P

bu arada icime dogdu karsi taraftan biri kirmizi kart yiyecek.

sans hakketen bizim yanimizda iki goldede acayip hatalari var adamlarin gerci bakili oynuyor trabzon ama bakalim ikinci yari nolacak.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun bu takıma,şampiyonlar ligine gitmeliydi bu takım ve tabiki ziya doğan türk futbolunun yetiştirdiği çok önemli bi adam bence gittiği her takımda çok iyi işler yaptı trabzonsporla devam ediyor helal olsun bu takıma çok üzüldüm şu şampiyonlar ligine gidemediler ya acayip içime oturdu neyse uefa'da iyi işler yapacaklardır eminim..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

maçları veren yerli/yabancı bir kanal var mı ki?
ben uefa'nın sitesinde en azından bikaç dakka gecikmeyle son durumları yazarlar diye bekliyodum ama o da yok ya da ben bulamadım...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...