reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 selamlar, 1 haftaligina scooter kiralamak istiyorum yazlik mekanda kullanicamda simdi bu aleti gun boyu baya kullanicam paso sagi solu gezmek icin sehir icinde. yaklasik sole bisi olcak http://www.arabaresimleri1.com/data/media/64/New_Honda_Scooter_On_Its_Way_In_2006-Resimleri.jpg simdi ben bu aleti fln yakmam dimi asiri yuklenmeden dolayi? ne bilim dinlendirmek fln gerekiyomu 1-2 saatte bir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hararet ışığı yanmadıkça bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eheh tamamdir tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 İstanbul trafiğinden kurtulmak ve rahatlık için bende scooter almak istiyorum hep aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar