Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya tatil

balon

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Antalya'da her yerde denize girilir ama her yer hoşuna da gitmeyebilir.
Zevk meselesi.
Ben kesinlikle Antalya, Alanya hatta Fethiye, Dalaman bence denizi ve/veya doğası bozulmuş yerler. Keşfedilmemiş yerlere gidin dostlar. Karadeniz'de Abana var, cennet cennet. Taze döndüğüm Gökçeada, olağanüstü. Herşeye rağmen Kuşadası, Çeşme hep güzel. Antalya ne öyle gölgede 40 küsür derece, yediğin-içtiğin her şey gözeneklerinden çıkıyor. Ne yediğinden bir şey anlıyorsun, ne içtiğinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen gel İstanbul'a, ben seni öyle bir yerde denize sokayım ki hem Karadeniz'in ve hem de Marmara'nın suyu aynı anda bedenini sarsın.Boğaz'da,Sarıyer'in Garipçe köyünde Büyük Liman diye bir halk plajı var. Askeri bölgede olduğu için karayolu ile kimse ulaşamaz.Sadece Sarıyerden tekneler ile ulaşılıyor.Buranın denizi tamamen kum ve sahil alabildiğince kumsal.Öyle güzel bir kum ki ne Antalya'da,ne Çeşme'de, ne Gökçeada Aydıncık'ta hiçbir yerde eşi yoktur bu kumun. Deniz de tertemiz ve serin.Boğaz akıntısı olduğu için Karadeniz ve Marmara'nın suyu sürekli alttan-üstten yer değiştirir.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

evet, konsept farklı, haklısın B)-
neyse, sen yine de istanbula gelirsen misafirim ol. çok deli mangal yaparım, aklını alırım,ona göre ;)

bu sözünü unutma bak, hatta alıntı yapayım mesaj olarak da gitsin, gelirim eyvallah. sen de ıspartaya gelecek olursan haber et madem, çok deli tavuk suyuna pilav yaparım :P
Sosyal ağlarda paylaş

kaştaki barların güzelliğinin dışı seni içi beni yakar. hele kaşta bir tekne turu yaparsın batık şehre falan kişi başı 35 liradan hayvan gibi öğle yemeği dahil, totalde 8 saat, böyle ıssız koylarda berrak sularda yüzersin falan. dünya malı senin olsa o güzelliği göremezsen anlamsız, öyle diyim ben sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...